چرا به جا حس ششم که اصلا معتبر نیس یکی یه چیز میگ اون یکی یک چیز دیگ پیشگویی ابن سینا خودت انجام نمیدی با علم غیب در ارتباطه خیلیم واقعیه و خیلیم سادست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه کاغذ یه نخ یه حلقه ،یه خط عمودی و یه خط افقی رو کاغذ میکشی + اینجوری بزرگ بعد نخو از حلقه رد میکنی عین گردنبند،بعد حلقه رو که از نخ اویزون کردی به مرکز این خط عمودی و افقی نزدیک میکنی بدون حرکت میزاری رو مرکزش بعدش قبل هر سوالی که میخای بپرسی باید 2تا سوال بپرسی که بله رو نشونم بده بعد از مرکز دور میکنی و میبینی که بلع افقیه یا عمودی بعد بله که مشخص شد برای خیر میپرسی که خیر رو نشونم بده اونم مشخص شد برای مثال مشخص شد که بله افقیه و خیر عمودیه بعد دوباره حلقه رو میزاری رو مرکز بعد سوالتو میپرسی و بلندش میکنی حالا هعی باید تکرار کنی بله یا خیر لطفا پاسخ بده بله یا خیر لطفا پاسخ بده و جوابتو میگیری و اینکه قانون داره قانون یک پاک باشی هم ذهنت اروم باشه هم جسمت باشه قانون شماره 2 تو جمع انجام ندی قانون شماره 3 برای دیگران فضولی نکنی فقط حق سوالات اینده خودتو داری که بپرسی قانون شماره 4 با احترام بشینی