2777
2789
من سنم کمه بخدا تو روستای ما خیلی بده

غصه نخور اصن سقط هم نکن بخدا من چند تا زندگی دیدم ب والله قسم ی خانمی من دیدم بچه سقط کرد همین جوری دارو خرید بدخونریزی افتاد همین ی ماه پیش دیدمش از شوهرش جدا شده شوهری که آنقدر براش کاری میکرد و عاشقش بود....گفت گناه بچه چهارم ک کشمتش دامن‌گیر زندگیم شد یا ی فامیل دیگمون بچه سقط کرده نزدیک ۱۸سال پیش هر کار کرد بچه دار نشد و .... شوهرم یکی صیغه کرده ک یکی وارث داشته باشه. البته زیاده اینا بازم خود دانی . آها ی دوست ابجیمم بود گفت بیماری اعصاب بعد سقط گرفته.. اینا رو گفتم بدونی و عبرت بشه برات . هرگز بدون اجازه شوهرت و خانواده دست ب کاری نزنی ک پس فردا نتونی جمعش کنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا خواست خدا به کاری نباشه اون کار انجام نمیشه اگه حامله نبودی که هیچی ،اگه یوقت باردار شدی مبارکه💓 اشکالی هم نداره کاریه که شده هدیه خداست، شوهرت حلالت بوده و گناهی هم نکردین

یوقت بخاطر حرفای بقیه بچه خودتو نکشی، اون جنین با یک انسان هیچ فرقی نمیکنه 

حواست باشه خدا از خون مظلوم نمیگذره چه موجودی مظلوم تر و بی پناهتر از بچه خودت که پناهی غیرازتو نداره

تازه سقط خطر نازایی هم داره خیلیا بعد سقط قدرت بچه‌دار شدن رو ازدست دادن 

انشاالله وقتی بسلامتی دنیا بیاد یک لحظه هم نمیتونی ازش دور بشی 😍خیلیی شیرینه

اسمتو نمیدونم ولی دوست عزیزم این جای زندگیت باید قوی باشی در مقابل خیلی چیزها باید بشینی با شوهرت منطقی صحبت کنی به بقیه حالی کنی که اون پشتته کنارته تصمیمتون اینه بچتون رو نگه دارید و بزرگ کنید و کار بدی نکردید همین

من نخواااستمممم

خانوما توروخدا سرزنشش نکنین هممون زن هستیم میدونیم شرایط زن تو کشور ما چجوریه درسته تو شهرای بزرگ زن ها دستشون بازه ولی تو روستاها و شهرای کوچیک هنور زن باید مطیع مرد و خانوادش باشه الان این بیچاره چکار کنه به حرف پدر یا خانواده ازدواج کرده به زور و اخم تخم شوهر هم مجبور شده زن بشع و الانم تقصیرشوهرشه اگه بچه ای باشه این دخترخانم بی گناهترینه

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
پس چیکار کنم خودمو بکشم من خودم برای اینکه فکر خودکشی دارم شیش ماهه قرص ضد افسردگی میخورم

دختر خاله من ۱۳ ساله بچه دار نمیشه ، فروردین میشه ۱۴ سال ، دایم دوا درمون میشن و خرج دکتر میدن هز چی در میارن ، قدر نعمت خدارو بدون عزیز من