2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه عمل بینی دارن بیان( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر آمپول تزریق کرد برای من منم نپرسیدم این چیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️یعنی نباید اجازه بگیره قبل از زدن کورت ...

اجازه ک نمیگیرن

مثلا میگه ک کورتون لازمه و حالا میزنه دیگه

اره امپول پودر استخونم هست ولی اون موضوعش فرق میکنه برای کج و ورم فقط کورتون میزنن

خودت حس میکنی تیغه بینی کجه؟

من اره کلا حس میکنم بینیم کلش کجه اما چون من یکی از پره هاشو بخیه نزده اونی که زده بیشتر ورم داره و اینکه دکتر گف ورمه و اینکه یجاهایی از بینی بیشتر ورم می‌کنه گاهی برا همینه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اجازه ک نمیگیرنمثلا میگه ک کورتون لازمه و حالا میزنه دیگهاره امپول پودر استخونم هست ولی اون موضوعش ف ...

من انقدر گشتم تا یه دکتر خوب پیدا کنم

کلی هم پول دادم

آخر هم حس میکنم گند زده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
من اره کلا حس میکنم بینیم کلش کجه اما چون من یکی از پره هاشو بخیه نزده اونی که زده بیشتر ورم داره و ...

اره درسته یه جاهایی بیشتر ورم میکنه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه