2777
2789

دیشب با شوهرم بحثم شد (سر یه موضوع شخصی)

یه بحثی که بین همه زن و شوهرا پیش میاد

شوهرم دیشب جلوی مادرم ناراحتیشو نشون داد و مادرم از دیشب فقط داره اس ام اس چرت و پرت میفرسته با اینکه اصلا نمیدونه جریان چیه و مقصر کیه!! 

میگه طلاق گرفتی هر گوری میخای بری برو ولی سمت ما نیا و کلی بد و بیراه و فوش و ناسزا 

پدرمو پر کرده انداخته ب جونم، از صبح هزاربار زنگ زدن جواب ندادم پیام دادن: داریم برات!

خب یعنی چی؟؟ مگه من خواستم طلاق بگیرم ک چرت و پرت میگن؟؟ مگه من حق ندارم توی زندگیم؟؟ شوهرمه

مگه بحث پیش نمیاد؟؟ اونا چشونه؟؟  اصلا ب اونا چه؟؟؟؟

پدر و مادرمن ولی نمیگذرم ازشون 

بخاطر همین آدما، خیلی از خانوما نمیتونن طلاق بگیرن چون جایی رو ندارن برن 

خوشبحالتون اگه پدر و مادرتون پشتتونن

پدر و مادر من ک کم مونده دست و پای شوهرمو ببوسن

انقد حقیرن

دلم داره میترکه

من چیکار بکنم با اینا ک ذره ای حامی نیستن 

شوهرمو دارن پررو میکنن!! شوهرم فک میکنه عن خاصیه اینا التماسشو میکنن

هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق، هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر مادرا همینن به خاطر اینکه زندگی بچه هاشون بهم نخوره همه کار میکنن😥

اما جدای از این بحثا هیچچچچ وقت از کمه خوش به حالت استفاده نکن عزیز دلم اصلاااااا انرژی خوبی نداره 

امیدوارم مشکلت خیلییی زود حل بشه گلم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
پدر مادرا همینن به خاطر اینکه زندگی بچه هاشون بهم نخوره همه کار میکنن😥اما جدای از این بحثا هیچچچچ و ...

مرسی عزیزدلم

مگه پیاما اونارو خونده؟اصلا بهش نگو چی گفتن،بعدش هرچی گفتن از ناراحتی وعصبانیته ،میگفتی مادرمن تودت هزاربار بحث ودعوا کردی مگه زود طلاق گرفتی m?

الکی بگو من اگر هم طلاق بگیرم خونه بابام نمیام

منم همینم تف سربالاس من که دیگه خجالتو بوسیدم گذاشتم کنار نه تنها شوهرم بلکا تمام خاندانش قشنگ میدو ...

بگردم الهی