2777
2789

تست می زنم از ۲۰ تا تست پنج تاش رو بلدم باید برنامه ریزی کنم سر کارم میرم 

به نظر شما قبول میشم ؟ کسی تجربه داره؟

کتابخونه خب برو

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب باید بخونی 

همونم ک از ۲۰ تا ۵ تا بلدی بدون خوندن خیلی خوبه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

دعا کن ما هم بتونیم لیسانسمون رو بگیریم

فعلا که تا ترم چهارم فقط اومدم

احساس می‌کنم دیگه نمی‌تونم ادامه بدم🤣🥴💔🤦🏻‍♀️🗿

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تصمیم گرفتم بخونم یه هفته هست آنفولانزا گرفتم افتادم تو تخت نه به کارام تونستم برسم نه مطالعه😞

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
ارشد چه گرایشی بودید ؟ به نظرتون ارزش داره آدم ادامه تحصیل بده تو این رشته؟

ارشد من داخلی جراحی خوندم من هدف خاصی ندارم از اینکه بخونم دکترا فقط می خواهم مشغول یه کاری باشم

ارشد من داخلی جراحی خوندم من هدف خاصی ندارم از اینکه بخونم دکترا فقط می خواهم مشغول یه کاری باشم

منم از بس بی هدفم می‌خوام ارشد شرکت کنم بیشتر تو فکر روان پرستاری هستم آخه دیگه سر کارم نمی‌رم خیلی کلافه شدم