2777
2789
عنوان

دااااااارم دق میکنم خوشبحالتون اگه پدر و مادرتون پشتتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست

بخاطر همینه که همیشه میگم قبل از بچه‌دار شدن یه کتاب بخونید و آگاهی داشته باشید

بعضی از والدین صرفا یه بچه رو میارن تو این دنیا بعد تنها ولش میکنن تو این دنیای پر از زشتی و بدی، هیچ حمایتی ازش نمیکنن و هیچ کاری براش انجام نمیدن تازه منتم دارن سرش

نمیدونم چی بگمممم واقعا

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم، خدا کمکت کنه

ببین میفهمم چی میگی 

بلاکشون کن راهشون نده خونه قطع رابطه کن ، یه عده فقط اسم پدر و مادر رو یدک میکشن همین 

همون قدر که آه والدین داریم آه فرزند هم داریم 

منم همچین خانواده هایی دیدم ، یدونه همسایه داشتیم دختره با شوهره دعواش شد شوهره مث سگ گرفت دختره رو زد خانواده دختره میخندیدن به شوخی مینداختن ، یه خانواده هایی هستن که کاش برن زیر ماشین 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه پیاما اونارو خونده؟اصلا بهش نگو چی گفتن،بعدش هرچی گفتن از ناراحتی وعصبانیته ،میگفتی مادرمن تودت ...

مگه خونه پدر نباید پناهگاه باشه؟

من جدا بشمم جایی ندارم برم 

زندم نمیذارن

هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق، هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق :)
بخاطر همینه که همیشه میگم قبل از بچه‌دار شدن یه کتاب بخونید و آگاهی داشته باشیدبعضی از والدین صرفا ی ...

دارم دق میکنم فقط

ببین میفهمم چی میگی بلاکشون کن راهشون نده خونه قطع رابطه کن ، یه عده فقط اسم پدر و مادر رو یدک میکشن ...

خدا لعنت کنه😔😔جوونیم تباه شد

خدا لعنت کنه😔😔جوونیم تباه شد

ول کن عزیزم به فکر خودت باش 

فکر کن تو یه تصادف مُردن تموم شد رفت 

به خودت برس روحیتو حفظ کن حرفاشونو به شخمات بگیر اصلأ برات مهم نباشه برن به درک 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مگه خونه پدر نباید پناهگاه باشه؟من جدا بشمم جایی ندارم برم زندم نمیذارن

اولا راحت حرف از جدایی نزن تا جاییکه راه داره بساز زندگیتو .بعدش پدر مادرا اینطور میگن که مثلا بچه شون پرو نشه وگرنه تکه ای از وجودشون بچه شونه ،به وقتش پشت ت هستن  ان شاءالله