2777
2789

خوشگلی باعث میشه بیشتر به چشم بیای 

ولی موضوع اینع ب چشم اومدن خوب نیس 

چون اونی ک به خوشگلی اهمیت میده و ملاکه براش ( اونایی ک اولویتع) مردای جالبی نیستن 

چون همیشه خوشگلتریم هس

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده خوب باکلاس بافرهنگ ۳۰ درصد

پول و پله پدری و ی ارث قلنبه و جهاز خوب ۲۰ درصد 

زیبایی دختر ۲درصد  

سر زبون دختر و امروزی و شیک بودن دختر ۱۰ درصد 

داشتن یک مادر با سیاست با روابط عمومی بالا۳۸ درصد 

زیاد شاید ۸۰ درصد من معرف واسه چندین نفر بودم طبق تجربه م میگم هزار تا شرط میزاشتن که زن باید این اخ ...

شما چون تجربه دارید و معرف بودید یه سوالی داشتم 

من خودم خوشگلم چشمام سبزه و قشنگم 

خواهر و برادرمم خارج از ایرانن جفتشون استرالیا هستن و موقعیت خوبی در خارج دارم زن داداشم دکتره در خارج خواهرمم موقعیتش خوبه

من بابای پولدار نداره این تاثیر ببینید خواهر و برادر موفق دارم اما پدر پولدار ندارم این چه قدر از شانس من کم میکنه باتوجه به اینکه پدر پولدار ندارم

😂😂😂😂دمت گرم خیلییییی باحال گفتی

بخدا دیدم که میگم آخه 

یکی بود دکترای اقتصاد داشت ،خانواده سرشناس تو شهر ما ،همه اقوامشون دکتر و آدم حسابی ،وضعش عالیییی

میگفت زن اگه یک متر هم باشه اشکال نداره فقط خوشگل باشه 😂😂😂

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
شما چون تجربه دارید و معرف بودید یه سوالی داشتم من خودم خوشگلم چشمام سبزه و قشنگم خواهر و برادرمم خا ...

پدر پولدار خیلی مهم نیست ،،چون خوشگلی خیلی کیسای خوب خواهی داشت ،،اگه تحصیلاتت خوب باشه هم خیلی خیلی بهتر میشه 

شما معرف واسه ادم های مذهبی بودید؟

هم مذهبی هم غیر مذهبی 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...