یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین من یه چی درمورد خودم میگم البته از خود تعریفی و اینا نباشه ولی واقعا خوشگلم در عین حال اخلاقم خیلیییییی بده و همین موضوع باعث شده نامزدم چشمشو رو همه اخلاقای بدم حقیقت ببنده چون اعتقاد داره هیچ کسی مثل من دیگ واسش نیست بازم میگم از خودم تعریف نمیکنما در مورد حرفی که زدی میگم پس قطعا خوشگلی هم تاثیر داره
شما چون تجربه دارید و معرف بودید یه سوالی داشتم من خودم خوشگلم چشمام سبزه و قشنگم خواهر و برادرمم خا ...
عزیزم نگران نباش،
من چند مورد داشتم طرف خودش خونه نداشتالبته سرکار بود و حقوق خوبیم داشت ،دنبال دختر پولدار بودن
اما کسایی که خودشون مال و منال دارن واسشون پول مطرح نیست
انشالا بهترین آدم نصیبت بشه
روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...