2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد دوتایی بریم سفر

141 بازدید | 26 پست

میگه باید مامان باباشم همراهمون باشن 

وقتی اونا بیان چون وسایلامونم زیاده یذره جا بیشتر نمی‌مونه برا منو مادر شوهرم 

من اصلا دوست ندارم همچین سفری رو 

نه میتونم حرف بزنم نه میتونم آهنگ بخونم نه میتونیم یکم شادی کنیم 

باید مثل مجسمه بشینیم تا برسیم 

امشب بهش گفتم میگه وقتی بابک باشه رانندگی نصف میشه سخته یکنفره رانندگی کردن 

حق با کدوممونه؟

تو .ولی خب رانندگی یک نفره هم سخته اگر سفر طولانی باشه البته

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام مثه منی ،من که کلا قطع رابطه کردم باهاشون خودمو راحت کردم حتما شوهر توام خونوادش سنتی اند که مد ...

اره میچپن تو هم انگار مجبورن 

اصلا بحث سختی جا هم نباشه من دلم میخواد با شوهرم تنهایی تو یه ماشین باشم به کی بگم

رانندگی رو بهونه کرده همین آقا حاضران با خانواده خودش هزاران کیلومتر رو بره و رانندگی هم خودش بکنه ولی با خانومش نره شوهر منم همین بهونه ها رو می‌گرفت نمی‌دونم رانندگی با داداشم نصفه میشه تهش هم رفتیم کل راه رو چه رفت چه برگشت خودش رانندگی کرد چون داداشش حوصله رانندگی نداشت آهر بعد هست سال امسال اونم از سرکارش بالاخره بدون مامانش و داداشسو خواهرش رفتیم سفر ولی همونجا هم مامانش زنگ زده بود که آره اینسذی منم باید بیام من که به شوهرم گفتم مشکلی ندارم تو با مامانت خواهرت برادرت برو ولی من دیگه با خانواده ات نمیام چون تو نمیای با خانواده ام منم دیگه نمیام تو خواستی خودت برو