2777
2789
عنوان

بهم اعتراف کرد بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 122 پست

انگار پسر بچه ۱۵ سالس و فردا امتحان جغرافی داره

این چ مدل چت کردن و ابراز علاقه س

هیچ بهت علاقه نداره. اینا درسشون تموم میشه میرن پی دخترای دیگه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این ازایناس هرروز بایکیه الانم تیری زده تو تاریکی قصدشو دوستی دوسه روزه

انفاقا من تنها دختر دور و اطرافش پارسال بودم .حالا امسالو نمیدونم و اینکه اصلا تا حالا وارد رابطه نشده بود تا پارسال حالا باز امسالو نمیدونم

بابا این خیلی وقته هست مال یکی دو ماه نیست ک بخوای بگی لاس بزنه

چند سالته؟ خیلی بی تجربه و خامی

اصلا بگو طرف خیلی وقته یا چند ساله تو فکره که باهات باشه چون کرم دارن این پسرا قصدش جدی نیس فقط رفته تو مخش که باهات یه مدت خوش بگذرونه از لحنش معلومه دیگه

انفاقا من تنها دختر دور و اطرافش پارسال بودم .حالا امسالو نمیدونم و اینکه اصلا تا حالا وارد رابطه نش ...

بنظرت با هرکی بره تو رابطه میاد از تو اجازه میگیره یا بهت خبر میده؟همین الانشم یکیو داره تو ، توی نیمکت ذخیره شی ک اون کات کرده بیاد سراغ تو ، فعلا توروهوایی کرده

گول نخور

دارم حس پیدا میکنم چیه دیگهادم یا یکیو دوس داره یا ندارهدل نبند به حرفاش اگه دوست داشت اینجوری ابراز ...

میخواست ببینه اگ پیشنهاد بده دختره قبول میکنه یا نه ، که فهمید هنوز زمانه‌ش نیست پیشنهاد بده چون دختره دو دله

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

ببین چون تو جوابشو درست ندادی این اینجوری کرد که مثلا سه نشه

خودمم همین فکرو میکنم 

چون پارسالم همبنجور شد 

از یک ماه قبلش شروع کرد هعی مقدمه چینی هعی گفت نه و فلان 

اخرش گفت اره من درگیرت شدم فلان منم گفتم قصد رابطه ندارم چون شرایطشو ندارم 

امسالم ی بارم ازم پرسید شرایطت اوکی نشده گفتم چرا گفت کلا میگم در چه حالی اینا! ‌

اسی قبول نمیکنه اخرشم از این پسره ضربه عاطفی میخوره

حقیقت تلخیه. متاسفانه دلبسته ی محبت های الکی یا خرفای به ظاهر قشنگ شده

انفاقا من تنها دختر دور و اطرافش پارسال بودم .حالا امسالو نمیدونم و اینکه اصلا تا حالا وارد رابطه نش ...

من داداش خودم خواهرم شوهرش پزشکن میدونن خیلییی تو انتخابشون سخت گیرن و داداش خوذم تو دوران دانشجویش کلی دوست دختر داشت به خیلیم دیر ازدواج میکنن ازدواجی نیستن چون بشدت درگیر درساشون 

شیفتاشونن اینم به نظز من داره وقتش پرمیکنه 

بهش بگو هدفت چیه خودت به جواب میرسی

بنظرت پسرا هم دلتنگ دختری ک باهاشون کات کرد میشن؟؟

اره‌ولی‌جاشو‌پر‌میکنن‌،خودشونو‌سرگرم‌میکنن

گاهی‌ی‌تیکه‌کلام‌هس‌که‌فقط‌واسع‌اون‌دختر‌بوده‌وباشنیدنش‌همه‌چی‌زنده‌میشه،ولی‌برنمیگردن‌اگه‌غرورشون‌زیاد‌باشه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"