2777
2789
عنوان

دلیل این که یک دختر یک خواستگار نداره چیه یا این که میان ولی نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 39 پست

منم همین طور قیافم قشنگه هیکلم خوبه 

حجابم خوبه 

وضع مالیمونم بد نیست 

دانشجو هم هستم ولی خوب فعلا نشد 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش اکثرا با دوستی ازدواج میکنن اما باید بلد باشی وگرنه اونم آسیب داره

چطور رفتار کنم. 

خسته شدم اصلا نمیتونم یک پسر رو بکشونم طرف خودم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اگه شاغل بشی همه میخوانت

معلم هستم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ی دوست داشتم همس تو مجلس مذهبی جلسه قرآن می‌رفت شوهر پیدا کرد

اخه من مراسم ها رو میرم. اینجا دیدین میگن فرهنگی ها چه قدر خواستگار دارن 

من هیچی ندارم 

اطرافیان بدگویی کنن

یااینکه خدانخواد

یامثلابرای من متوجه میشن جداشدم وایناخب نمیشه

یاشایدم تیپ وقیافه مون نمیخوان

یاهم خانواده

یسریا مذهبی میخوان وباتیپ امروزی کنارنمیان ویسریابرعکس

کلابایدخدابخواد

میکاپ آرتیست مشهد_mua

دلیلش اینه که اونی که قسمت هست هنوز نیومده ازدواج واقعا قسمته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
پسرا اوضاشون خرابه یا حقوق دخترو میخوان یا ارث پدری دختر یا پول دختر اگه اینا نداری میرن پسرا پولکین

من خودم شاغلم حقوقم هم میدم بهش.

ماشین دارم. 

وضعیتم بد نیست 

بد اخلاق نیستم. اجتماعیم 

شاید یه حس منفی میدین به خواستگار

من الان برای برادرم پیگیر هستم

بعضی جاها میریم

اول از خانواده ، اخلاق، ایمان ، سلامت و اینا میپرسن 

بعد شغل و درآمد و پس انداز طرف

ولی بعضی جاها حتی همون اول از پشت تلفن میگن طرف خونه و ماشین داره

اول نمیپرسن سالمه ، اعتیاد نداره، شغلش چیه ، خانواده اتون چطوریه اخلاقش چیه

اول از خونه و ماشین میپرسن، حس میکنی طرف پولکیه

با اینکه برادرم هر دو رو داره اینقدر حس بد به من انتقال میدن که بهشون میگم نداره و ترجیحم اینه که نریم خونشون یا اگه بریم هم با همون انرژی منفی که انتقال دادن میریم در نتیجه ، به ادامه نمیکشه

الهم عجل لولیک الفرج
دلیلش اینه که اونی که قسمت هست هنوز نیومده ازدواج واقعا قسمته

احتملا این دنیا نیومده 

شاید یه حس منفی میدین به خواستگارمن الان برای برادرم پیگیر هستمبعضی جاها میریماول از خانواده ، اخلاق ...

طرف ما این جوری نیست. ما اصلا درباره درامد چیزی نمی پرسیم 

چندسالته؟؟؟ داداش من دنبال دختر خوبه پیدا نمیکنیم 🥺

سلامت باشند 

من ۲۵ سالمه عزیزم