2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نیست کل شبانه روز برام تدریس میکنه جزوه مینویسه کتاب و دفتر خودکار و مشاور و لپ تاپو جور میکنه ...

بخدا یکی از اینا داشتم پزشکی قبول میشدم 

قدر شرایط و طرفتو بدون 

خیلی ها از جمله خود من موقع کنکورمون شرایط یه ساعت ذرس خوندم و‌نذاشتیم هیشکی هم براش مهم نبود تابرامون مهیاش کنه

اینا رو که می بینم میگم خیلیا مون از این  خیلی چیزا رو طلب کاریم ولی هیچ وقتم بهشون نمی‌رسیم اسی عزیزم حسودی نمیکنم بهت انشالله همیشه همین جوری باشین و خوشی تون پایدار باشه ♥️♥️♥️♥️

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
عشقمممم هنوز ۲۲ ساعته اومدی ۴ تا تایپک زدیی بروو ذرستووو بخونننن

من قراره بهمن انتخاب رشته کنم (حالا سر ب موضوعاتی) دارم با روانشناسم مشورت میکنم من شرایط روحیم و مریضیم اجازه نمیده هرکاری باید بکنم ک ب درس فک نکنم

ماهم زیاد دعوا میکنیم قبل این پیامام من قهر کردم و اینارو پیام داد

آره میدونم همه دعوا دارن ولی این اخلاقش خیلی بده دعا کن این یکم خوب بشه اخلاقش و رابطمون خوب بشه خیلی حرص میده 

همش یا دعوا یا تیکه دلم میخاد اینجور پیام بده ولی ...😂

اینا رو که می بینم میگم خیلیا مون از این خیلی چیزا رو طلب کاریم ولی هیچ وقتم بهشون نمی‌رسیم اسی عزی ...

بنظرم ادم باید با چیزایی ک داره خوش باشه.. قربونت برم من خوشبختی ترو از خدا میخوام