2777
2789
عنوان

کسی سرم مژه سریتا استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
اسم کاربریت آشنا هست اون قدیم با یه کاربری های دیگ باهم حرف زدیم هر دو شوهر قد بلند میخواستیم بزارم ...

اره اره خودممم😁ن اخرش منصرف شدم از ژل چون صورتم تپل شد تاحدودی واقعا؟قدش خیلی کوتاس وایی 😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره اره خودممم😁ن اخرش منصرف شدم از ژل چون صورتم تپل شد تاحدودی واقعا؟قدش خیلی کوتاس وایی 😁

نه خیلی کوتاه نیست ولی خب اون مرد رویایی قد بلند نیست 😐من نظرم عوض شد اون اواخر زده بودم تو کار پول .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خیلی کوتاه نیست ولی خب اون مرد رویایی قد بلند نیست 😐من نظرم عوض شد اون اواخر زده بودم تو کار پول ...

خب خوبه تو که ازدواج کردی منکه همچنان هیچ هععع☹️☹️☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خب خوبه تو که ازدواج کردی منکه همچنان هیچ هععع☹️☹️☹️

منم شانس نداشتم اینقد مریضی کشیدم بخدا هنوزم خوب نشدم میگم کاش مجرد تنها بدبخت بودم ولی بدنم سالم بود بد آوردم چشم بدم دورم زیاد حسودای لعنتی 

منم شانس نداشتم اینقد مریضی کشیدم بخدا هنوزم خوب نشدم میگم کاش مجرد تنها بدبخت بودم ولی بدنم سالم بو ...

اه خاک تو سرشون منم‌همینم همش چشم میخورم ان شالله خوشبخت شی واقعا خوشحال شدم

اه خاک تو سرشون منم‌همینم همش چشم میخورم ان شالله خوشبخت شی واقعا خوشحال شدم

تو ایشالله خوشبخت گلم تاپیک عروسیتو بزنی

تو ایشالله خوشبخت گلم تاپیک عروسیتو بزنی

فدات ان شالله هرچی قسمتم باشه