2777
2789
البته ، ممکن الخطا عبارت درست تری هست🙂 بله کاملا درسته حرفات❤️اما چیزی که منو اذیت میکنه فکر کردن ب ...

درسته حرف شما عبارت بهتری بود🤍

عذاب وجدان همیشه هم بد نیست البته تا جایی که به روحت آسیب نزنه...همینکه بابت این وجدان ناراحتت سمت اون کار نمیری خوبه...

موفق باشی🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

سکته نداره عزیزماز وقتی ترک کنی بدن خودشو بازسازی میکنه ولی به شرط اینکه برنگردی دوبارهامیدوارم که خ ...

مرسی عزیزم 

الان یکسال و نیمه که رها کردم 

و متاسفانه به خاطر شرایط سخت ازدواج تو جوونا خیلی زیاد شده💔

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم الان یکسال و نیمه که رها کردم و متاسفانه به خاطر شرایط سخت ازدواج تو جوونا خیلی زیاد شده� ...

درسته که شرایط ازدواج سخت شده اما بدتر از اون اینه که واسه ما آدما ، پرداختن به این مسئله ، از هر مهمی ، مهمتر شده

تو این چند وقتی که ترک کردم حس میکنم خیلی از زندگی عقب افتادم و خیلی کارها نکردم 

به بعضی هم سن و سالهام نگاه میکنم میبینم ماشین دارن خونه دارن کلی ثروت دارن یا از نظر تحصیلی و جایگاه اجتماعی خیلی رشد کردن 

اما من چی ؟ بهترین سالهای عمرم رو واسه این مسئله وقف کردم !!

وقتی تو گوگل دنبال راهی میگشتم واسه ترک ، با آقای زارع آشنا شدم که تو دوره ی استحاله ی جن،سی میگه پولدارترین آدما ، میل جن،سی شونو ذخیره کردن و ازش در کسب ثروت استفاده کردن . چون قوی ترین انرژی هست در بدن . 

اما با خود،ار،ضا،یی باعث میشیم که بخش زیادی از انرژی بدن مون رو براحتی هدر بدیم !!!

حرفاش به نظرم خیلی جالبه . اگه دوست داشتی گوش کن

اسم کانالش مس به طلا هست