2777
2789
همش عوارضه عزیزمناامیدی ، منفی گرایی ، احساس پوچی و بی هدفی ، ضعیف شدن چشم ، از بین رفتن تمرکز ، ضعف ...

از یکی توی همین سایت شنیدم می‌گفت صورت هم لک میفته و جوش میزنه درسته؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف آدم نمیتونه رک باشه 😂😑 حالا تو خوبی من نامزد بودم نامزدمم اصلا نگم برات بد عادت داده بود منو یجوری ک اونم دیگه جواب نمیداد فقط عذاب بود ک می‌کشیدم یعنی میومدم خونه جیغ میزدم 

(:A__•~•__M:)
والا منم نیاز پولیم بیشتره🤣🤣

من اگه برگردم عقب از همون شونزده هفده سالگی کار میکردم 

یه چیزی بهت بگم .... از الان که سنت کمه برو مهارت یاد بگیر مثل طراحی سایت و اکسل و پاور و .... از همین الان به فکر درامد زایی باش 

کتاب بخون و ورزش کن حتی شده تو خونه ، روی سلامتیت و آیندت سرمایه گذاری کن 

این مورد رو دیگه یادت میره

واقن؟آخه چ فرقی داره؟

فرقش همون تصوره تو مغزت و داری ارضا می‌کنی ولی جسمت ارضا نمیشه ! همین باعث میشه هی تو مغزت اون و بخوای اونجوری بخوای ولی طرف مقابلش نمیتونه همون و بهت بده متوجه میشی چی میگم ؟

(:A__•~•__M:)
از یکی توی همین سایت شنیدم می‌گفت صورت هم لک میفته و جوش میزنه درسته؟

آره پیری زودرس هم میاره . و چون باعث بالا رفتن سودا میشه به پوست و اعصاب خیلی خیلی آسیب میرسونه

لرزش دست و بی اعصابی و تمرکز نداشتن و .....

والا منم نیاز پولیم بیشتره🤣🤣

من 42 سالگی ازدواج کردم. اگه جا داشت دوست داشتم دیرتر ازدواج کنم. هیچ وقت هم این موضوع انقد برام سخت نبود. به جای فکر کردن به این موضوعات به فکر پیشرفت خودتون باشید. به خدا تو ازدواج خبری نیست. به وقتش یکی رو خدا سر راهتون قرار میده.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
آره پیری زودرس هم میاره . و چون باعث بالا رفتن سودا میشه به پوست و اعصاب خیلی خیلی آسیب میرسونهلرزش ...

وای خدا چه مشکل بزرگیه😑

امیدوارم کسی تا قبل از ازدواج درگیرش نشه...مخصوصا کسایی که در حال درس خوندن و مجرد هستن...

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

دیوانه😂 بدترین گناهه . یه سری احادیث در موردش هست حتما بخون که چقدر خدا لعن کرده این افراد رو

پشمام