2777
2789
خ.و.د.ا.ر.ض.ایی چ عوارضی داره؟

خیلی بده سریع به عادت تبدیل میشه مثل اعتیاد میمونه عوارض جسمی و روحی خیلی داره من ی مدت انجام میدادم واقعا خیلی بد بود بعد هر دفعه حس گناه میکردم افسردگی می‌گرفتم نمیشد هم ترک کنی الان خیلی وقته که گذاشتم کنار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر خوب اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن.ولی تحت هیچ شرایطی دوست پسر نگیر که خودتا بدبخت میکنی..ازت سواستفاده میکنه بعدم ولت میکنه.توراهم دیگه هیشکی نمیگیره.خودتا سرگرم‌کن‌کتاب بخون  کلاسای هنری خیلی خوبن ادما سرگرم میکنن.

ممنونفک کردم جسمی میگن

ن فقط روحی افسردگی شدید میاره

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

کدوم نیاز ؟ من فقط نیاز مالی دارم که اونم تمام وقت ذهنمو درگیر کرده و نمیتونم به هیچ چیز دیگه فکر کنم😂😂😂

کانال تلگرام مس به طلا عضو شو .

بعنوان کسی که سالها با این قضیه درگیر بود بهت پیشنهاد میکنم به جای فکر کردن به این مسئله ، درگیر اهداف بزرگتری بشی ، خود به خود از ذهنت پاک میشه 

ضمنا از خدا هم خیلی کمک بگیر چون چیزی نیست که تنهایی بتونی از پسش بربیای

دختر خوب اگه خواستگار خوب داری ازدواج کن.ولی تحت هیچ شرایطی دوست پسر نگیر که خودتا بدبخت میکنی..ازت ...

بیشتر حس میکنم با ازدواج بدبخت میشم اصلا بهش فکر هم نمیکنم مگه من چقدر عقلم می‌کشه یا طرف چقدر می‌فهمه که تو این سن بیاد همچین کاری بکنه 😐😂

چقدر اینطور تاپیک ها توی سایت زیاد شده...البته که عزیزم اینجا هیچکس درست راهنمایی نمیکنه...و ممکنه ر ...

خب بلخرع همینه راه دیگه ای داره مگه ؟ ما میتونیم دستاشو ببندیم؟ پس هیچ راهی نداره راه داشت ک این همه بلا سر بقیه نمیومد 

(:A__•~•__M:)
خب بلخرع همینه راه دیگه ای داره مگه ؟ ما میتونیم دستاشو ببندیم؟ پس هیچ راهی نداره راه داشت ک این همه ...

اوهوم درسته راه دیگه ای نداره...

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

ممنون جواب دادیمن بیشتر فک کردم جسمی رو میگی

جسمی ام داره ! میگن بعد ی مدت دیگه اون چیزی ک باید اتفاق نمیوفته حتی اگه ازدواحم کنی به طرفت حسی نداری البته نمی‌دونم والا ولی چیزیه ک می‌دونم  

(:A__•~•__M:)

خودتو خسته کن با کار با درس با ورزش

برو تفریح

خلاصه سرگرم باش

ذهن آزاد بیشتر سمت این چیزا میره

فعلا همین کارو میتونی کنی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خ.و.د.ا.ر.ض.ایی چ عوارضی داره؟

همش عوارضه عزیزم

ناامیدی ، منفی گرایی ، احساس پوچی و بی هدفی ، ضعیف شدن چشم ، از بین رفتن تمرکز ، ضعف شنوایی ، درد زانو و کمر ، ابتلا به ام اس ، ابتلا به پارکینسون و خیلی عوارض روحی و جسمی دیگه 

بیشتر حس میکنم با ازدواج بدبخت میشم اصلا بهش فکر هم نمیکنم مگه من چقدر عقلم می‌کشه یا طرف چقدر می‌فه ...

۱۷سال اونقدرام کم نیست برا دختر..توهم عقلت میرسه..وارد زندگی که بشی عاقلترم‌میشی.