2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینقدر اشغالع

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 115 پست

الان یسری میان میگن نه مادر مقدسه مادر فلانه بیسانه دیگه نمیگه آخه طرف با زاییدن فقط مادره ؟؟ خدا بهتوصبر بده عزیزم این چه جورشه دیگه این دیگه نوبره فرق گذاشتن واقعا کثیفه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باتوجه به طرز رفتارت معلوم شد اشغال کیه

رفتار بر ندیدی که با این انقد ناراحت شی 

مطمئنم توهم یکاری کردی و یه رفتاری داشته که اینطور کرده

اگه هم نبود بازم حق نداشتی اینطور بگی

طرف مخالفت کامنت گذاشته انقد دلت تیرس اونم نفرین کردی

اه اه اه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
اگه جای من بودی که سر سفره مینشستم تهنه میشنیدم چی میگفتی؟؟

تهنه؟

خدایاااااااااا😑😑

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

من نفرت‌انگیزترین موجودی که میشناسم مامانمه

با اینکه فقط یه مثال زدی هیچ نقدی بهت نمیکنم و میگم اگر مادر بدی داری با همه وجود میفهممت

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
چون زیاد دروغ میگه و هر بار من سر مچ دروغاشو میگیرم با دلیل و مدرک

ولش کن عزیزم ،دروغ هم بگه شما نباید آبرو‌ مادرت بریزی ،من خودم مادرم امروز داشتم واسه دخترم املا میگفتم یه داد سرم زد گفت آرومتر بگو‌ زدم زیر گریه ،اینقدر گریه کردم که خودش رفت برام آب آورد بوسم کرد و معذرت خواهی و اینا ،مادر از بچه اش توقع نداره حتی یکم صداش بلند کنه دلش می‌شکنه چون فقط خودش می‌دونه در حق بچه اش چه از خودگذشتگی هایی کرده و چه قدر دوسش داره