2777
2789
عنوان

عروسیاتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 44 پست
تالار بزرگ میگیریم رقص کوردی اینا هستش

چه قشنگ

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سمت ما عروس دوماد جدا مراسم‌ میگیرن.هرکدوم تو یه تالار ولی همزمان.دوماد عروسو میبره تالار خودشون اون ...

چه باکلاس 👀😅

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
بیشتر مختلط هستیم بخاطر همین باغ میگیرم یا تالار هایی که اوکی باشن با این قضیه رقص چاقو رقص عروس و د ...

چه خوش 😭😍

یعنی چی پذیرایی نمیکنید از مهمون رقص چاقو ک حتی افغانی ها هم دارن رقص عروس و داماد هم همینطور ،، کج ...

جنوبی پذیرایی که میکنیم چای و شربت و اینا 

اما رسم رقصارو نداریم

تالار بزرگ میگیریم رقص کوردی اینا هستش

عزیزم شما کردی ؟ میتونم درباره لباساتون یه سوال بپرسم؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
بله عزیزم بفرمایید

من توی کلیپهای عروسی کردها دیدم خانمها بعضی وقتها پیراهن بلند میپوشن با جلیغه، بعضیا هم پیراهن با یه شنل کوتاه روی شونه ها و شال دور کمر می ببندن

چرا این لباسا متفاوته؟ دلیل خاصی داره یا مربوط به هر اقلیم ؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من توی کلیپهای عروسی کردها دیدم خانمها بعضی وقتها پیراهن بلند میپوشن با جلیغه، بعضیا هم پیراهن با یه ...

بله عزیزم اون‌یکی لچک و شال داره بهش میگن سقزی 

ولی اون‌یکی ساده س که لباسو جلیقه س

https://abzarek.ir/service-p/msg/2013779        *جزءاکیپ دخترخاله های نی نی یار *

بله عزیزم اون‌یکی لچک و شال داره بهش میگن سقزی ولی اون‌یکی ساده س که لباسو جلیقه س

یعنی همه هر دو مدل لباس رو میپوشن؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
جنوبی پذیرایی که میکنیم چای و شربت و اینا اما رسم رقصارو نداریم

نه من زیاد رفتم عروسی جنوبی ها عسلویه بندرعباس کرمان همه غذا میدن تازه عسلویه حلیم برنج خورشت سالاد و نوشابه میدادن بندر عباس ماست برنج خورشت نوشابه 

عروسیه ما تو تالاره و زن و مرد جداست

اگه طرف بابام باشه چون یسری ها خیلی مذهبی هستن آهنگ هم نمیذارن...

گاهی شده قاطی گرفته خیلی پوشیده بودن

منم سبک خودم لباس میپوشم با بقیه کاری ندارم

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

عروسی در کوچه برگذار میشه خیر رقص نداریم ی دعای ندبه میخونیم و تمام.شایددد شاااید سینه زنی هم باشه

حلوا هم پخش میکنید؟

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.