2777
2789
عنوان

عروسیاتون چجوریه

552 بازدید | 44 پست

من توی یوتیوب و اینا مراسمات عروسی دیدم دهنم وا موند رسم رقص عروس دوماد و رقص چاقو و پذیرایی ها و اینا رو ما نداریم 

خیلی دلم میخواد بدونم رسومات عروسیاتون چجوریه 

تو تالار میگیرین چجوریه پذیرایی هاتون چی میدن رقص میکنید و چیزای دیگه؟ 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تالار، رقص عروس و داماد، فرمالبینه پخش میشه بعضی وقتا، پذیرایی میوه و شیرینی بعضی هام رقص تکی میزن و به علاوه شام و کادو

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

ما بالای پونصد نفر تویی تالار 

قبلا رقص چاقو رو داشتیم الان نداریم یا کم هست 

و ما قبل از مراسم عروسی مردم تقریبا ساعت شش هفت میرن رستوران غذا می‌خورن بعد همه آماده میشن میان تالار ورودی تالار هم به همه بسته بندی شده یه رانی کیک و موز شکلاتی و اینا میدن دیگه تا خوده شب بزن و بکوب رقص لری و بعد هم که عروس برون 

و وقتی عروس و میارن جلویی پاش قربونی میکنن روز بعدش به مهمونای ک از راه دور اومدن و موندن از اون گوشت قربونی نهار درست میکنن برای همه

(لریم)

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بیشتر مختلط هستیم بخاطر همین باغ میگیرم یا تالار هایی که اوکی باشن با این قضیه 

رقص چاقو 

رقص عروس و دومادو همه اینارو هم داریم

در اخرم دسته گل رو پرت میکنیم

پذیرایی رو هم که داریم 

هم تایم شام هم قبلش 

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

ما اول میان خاستگاری رسم نداریم عروس چای ببره 

کلا فقط حرف میزنن دومادم که گل و شیرینی میاره 

قبول که کردن خون میگیرن 

بعدش قرار نامزدی میزارن بعد که نامزدی و نشون کردن زمان میدن رفت و امد کنن و اینا 

تا چند ماه یا سال 

بعدش مال گذرونیه 

بعد اون جشن عقده 

بعد جشن عقدم 

سه شب حناس که جایگاه میارن خونه عروس یا داماد رو تزئین میکنن عروس داماد اونا میشینن و بعدش حنا میکنن 

بعدش جشن عروسی اصلی پذیرایی هم شربت شیرینی نه رقصی نه چیزی عروس داماد اگه دوست داشتن خو میرقصن و شاید دی جی بیارن و اینا یا لوتی شب حنی هم حتما لوتی میاریم تو کوچه میزنن و شب اخر هم شاباش دل بخواهی میدن  بعدش یه اتاق تزئین برای حجله قران میخونن و اینا 

بعد از چند روز یا هم نه 

پاتختیه که بازم جایگاه میتونن بیارن عروس هم یه لباس ساده یکم ارایش بعد کادو میدن بهشون و اینا 

تموم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

سمت ما عروس دوماد جدا مراسم‌ میگیرن.هرکدوم تو یه تالار ولی همزمان.دوماد عروسو میبره تالار خودشون اونجا تانگو میرقصن.یه رقص دو نفره ایرانی.یه رقصم که شاباش جمع میکنن.بعد عروسو میبره تالار عروس.این رقصا رو یبارم اینجا انجام‌میدن و دیگه عروسو میزاره نیره تالار خودشون.اخر شب میان دنبال عروس

پذیرایی هم که شیرینی و میوه و شربت معمولشه حالا بنا به سلیقه بعضیا اجیل و بستنی و ژله اینا میدن.شامم یک یا تهایت دو مدله سمت ما

عروسی در کوچه برگذار میشه خیر رقص نداریم ی دعای ندبه میخونیم و تمام.شایددد شاااید سینه زنی هم باشه

سینه زنی؟ 😮