2777
2789

زنه دیشب به مامانم گفت دخترتون برا پسرم میخام ژنه از فامیلامون هس از فامیلای مامانم پسرشو من دیدم چندباری  بعد مامانم گفته بهش که دخترم هنوز سنش کمه به ازدواج فکر نمیکنه حالا اینم اصرار داره که بزار بیایم جوونا همو ببینن شاید اونا از هم خوششون بیاد حالا امشبم جشن دختر داییمه باز من اون ژنه دیدم اینبار به من گفت که میخام تو عروس من بشی منم چیزی نگفتم چون خجالت کشیدم جوابشو بدم 

حالا استرسم بخاطر اینکه هم سنم کمه هم به جز درسم به چیزی فکر نمیکنم هم من یکی دیگه دوس دارم اونم منو دوس داره 

من به مامانم گفتم نیان نمیخام ببینمش ولی اون ژنه مامانم مجبور می‌کنه که یه شب بهشون بگیم بیان  

بنطرتون چکار کنم حالا چه بیاد چه نیاد جواب من منفیه 

راستی پسره هم از همکارای بابامه یعنی باهم یکجا کار میکنن

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۵ سالته؟

به مادرت بگو رد کنه.

بچه ۱۵ ساله وقت ازدواجش نیست عزیزم.

مادر اون پسر هم کار اشتباهی کرده به یه بچه ۱۵ ساله گفته تو باید عروسم بشی.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

خب بیاد حرف بزنید بعد بگو ن چن سالته

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
۱۵ سالته؟به مادرت بگو رد کنه.بچه ۱۵ ساله وقت ازدواجش نیست عزیزم.مادر اون پسر هم کار اشتباهی کرده به ...

یه ماه دیگه میشم16 

مامانم همون اول گفت نه رد کرد ولی این زنه خیلی سیریشه خیلی گیر داده بزار همو ببینن شاید اونا از هم خوششون بیاد 

یه ماه دیگه میشم16 مامانم همون اول گفت نه رد کرد ولی این زنه خیلی سیریشه خیلی گیر داده بزار همو ببین ...

اون زنه رو ولش کن .

مادرت رد میکنه 

تو هم الان فقط به فکر درست باش عزیزم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

خب بیاد حرف بزنید بعد بگو ن چن سالته

آخه وقتی جوابم منفیه به ازدواج فکر نمیکنم تازه یکی دیگه دوس دارم چرا بزارم بیان 

یه ماه دیگه میشم16