2777
2789
عنوان

فاز کسایی که میگن خوشگلی در ازدواج تاثیر نداره رو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش ...

👏🏻👏🏻👏🏻

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

قیافه تاثیر داره ولی نه انقد 

این چ استدلالی بود ؟خب اونموقع باید بگیم چون قیافش خوبه فقط بخاطر قیافش میخاد خودشو نمیخاد 

قطعا دختری ک خوشگله ولی هرز میپره ..رو کسی نمیخاد برا ازدواج 

دخرت خوشگلی ک ادب نداره رو کسی نمیخاد 

دختر خوشگلی ک  شوهر داری بلد نیس رو کسی نمیخاد

🫀🤍

هیچی به اندازه کاربردی و سیاست داشتن اثر ندارهدختر با چهره ای سراغ دارم که به نظر خیلیا معمولی به نظ ...

فک کن یه دختره دیدم قشنگ قیافه داغون پسزه قد بلند خوشتیپ پولدار دختره تا ناف پسره هم نبود گررفته بودتس /: ۸ سال دختره پسره رو ول نکرده بود اخرشم با دعا و ...

والا اطراف من نه دختر پولدارا خواستگار دارن نه خوشگلا واقن کسایی که خیلی معمولی هستن ازدواج کردن

اره بخدا اونایی که وضع مالی پدرشون خوب نیست اصلا خودشون هم آش دهن سوزی نیستن و زشتی با پسرای خوشگل و پولدار ازدواج میکنن

والا من این چن ماهی که دنبال کارم فهمیدم حتی برا کار هم قیافه مهمه

فک میکردم مهم نیس

تااینکه تو فروشگاهی که بودم حتی یه مشتری بهم گفت یکم آرایش کن🤣🤣🤣

ازدواجم که بماند ده سال پیش زندگیم پاشید سر اینکه فقط اومده بود از شر باباش راحت شه. یعنی ارزش هیچی براش نداشتم🤣

قیافه اینقدررررررر مهمه جانم😢💔

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
این دختره خودش چیکاره بود با جراح ازدواج کرده چند سالش بود زمان ازدواج دختره ؟

پرستار

سی ساله

پارسال ازدواج کرد

ولی از همون دبیرستان انواع دوستیا رو تجربه کرد تا سی سالگی

عادت های اتمی و اثر مرکب