2777
2789
عنوان

فاز کسایی که میگن خوشگلی در ازدواج تاثیر نداره رو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست

هیچی به اندازه کاربردی و سیاست داشتن اثر نداره

دختر با چهره ای سراغ دارم که به نظر خیلیا معمولی به نظر خیلی های دیگه پایین بوده سطحش

رابطه هاش یکی از یکی بهتر(همشو خودش کات میکرد)

تهشم با جراح ازدواج کرد

عادت های اتمی و اثر مرکب

حالا دختر خوشگل فقط میتونه توجه جلب کنه نمیتونه طرف رو رو نگه داره اگه پول و موقعیت و شانس نباشه عزیزم 

اگه تحصیلات نباشه 

خوشگلی به تنهایی دیگه معیار نیس 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه نمیدونم خوب هست یا بد اما هنوزم او ناشناس برام مجهول هست و نفهمیدم کی بود

😐

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

چون زیبایی تو چشم بیننده س

یکی چاق، دیگری لاغر، یکی سیاه، دیگری سفید، ممکن گندمی

کوتاه، بلند، چشم رنگی، دیگری چشم رنگی دوست نداره! 

پس تا تعریف زیبایی نسبیه

هرکسی میره سمت یه چیز

پس هیچکس زشت نیست. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

جدیدا بعضی پسرا بیعار شدن صاف صاف میگن زن شاغل میخوایم باباشم پولدار بود چ بهتر.

عرضه نداری خرج یکی دیگه رو بدی بیخود میای دنبال زن

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
هیچی به اندازه کاربردی و سیاست داشتن اثر ندارهدختر با چهره ای سراغ دارم که به نظر خیلیا معمولی به نظ ...

این دختره خودش چیکاره بود با جراح ازدواج کرده چند سالش بود زمان ازدواج دختره ؟