2777
2789
شایدم نظر شما درسته

نه استثنا داره 

ولی در کل یه پزشک هر چقدر نریضش زیبا باشه فقط تحت تاثیر قرار میگیره اقدامی نمیکنه اگه طرف در حد تحصیلات نباشه یا شانسی نباشه 

یا کلی مرد دیگه دیدم دختره مثل ماه بود فقط در حد نگاه بودن همین

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

نه استثنا داره ولی در کل یه پزشک هر چقدر نریضش زیبا باشه فقط تحت تاثیر قرار میگیره اقدامی نمیکنه اگه ...

ذهن بسیار خوشیبنی داری خدا کنه همین که میگی باشه 

منم دلیلی نمبینم  ذهنیت شما رو خراب کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ذهن بسیار خوشیبنی داری خدا کنه همین که میگی باشه منم دلیلی نمبینم ذهنیت شما رو خراب کنم

نه واقعا اگه زحمتی برات نیست بگو میخوام بدونم واقعا 

شاید مشکل از فکر منه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

روی ازدواج موفق هیچی

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
زحمت که نیست فقط نمیخوام تصور شما رو بهم بزنه از البته از نظر خودم شایدم تصور شما درسته باشه و حس من ...

اشکال نداره بهم بریزه بالخره شما آقایی بهتر هم جنس هاتون رو میشناسین 

خوشگلی کلا تو همه چیز تاثیر داره 

تو ازدواج که صد در صد 

حتی توی پیدا کردن شغل هم موثر 

نه فکر کنی شغلی که آقایون برای قیافه ات تو رو بخوان 

تقریبا تو اغلب مشاغل زیبایی تاثیر مستقیم تو جذب افراد داره 

ولی جذب افراد ضامن خوشبختی نیست 

پس نمیشه گفت زیبایی ملاک خوشبختی آدم هاست 

از همه ویزگی های یه زن ظاهر بیشتر جلب توجه میکنه

پسرای الان بیشتر از خود دختر بیشتر به پول باباش نگاه میکنن

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
بیشتر از قیافه شانس مهمه من الان خوشگلم ولی چه فایده دیگه هیچ حسی به شوهرم ندارم نسبت بهش سرد شدم فق ...

اوهوم😔😔

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)