2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوشگل باشه و خانواده ش در حد نرمال هم باشن خواستگار بیشتر داره تا یه دختر کمتر زیبا ولی پولدار

اطراف من ک طرف قیافه نداره ولی چون باباش پولداره کلی خواستگار داره .

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
نمیدونم چرا خیلیا اینجا میگن موثر نبست درحالی که دیدم دختری که خیلی قشنگ باشه هرجا میره واسش خواستگا ...

چون اونا به این باور رسیدن که کسی که دنبال چهرست همیشه باید حواست باشه از دستش ندی چون دست بالا دست بسیاره

🧔اقا هستم

فقط شانس به خدا شانس 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته و توی ازدواج موفقه که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....

از همه ویزگی های یه زن ظاهر بیشتر جلب توجه میکنه

ولی فقط توجه جلب میکنه 

پایدار نیس رابطه اگه شانس و پول نداشته باشه 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ولی فقط توجه جلب میکنه پایدار نیس رابطه اگه شانس و پول نداشته باشه

زیبائی اولش به چشم میاد یه مدت بعدش دیگه عادی میشه 

اونوقت مسائل مهم تر خودشو نشون میده از جمله اخلاق و درک و شخصیت واقعی 

زیبائی اولش به چشم میاد یه مدت بعدش دیگه عادی میشه اونوقت مسائل مهم تر خودشو نشون میده از جمله اخلاق ...

درسته ولی زیبایی همون اولشم انقد مهم نخواهد بود فقط در حد جلب توجه همین

برا خانوم ها شاید ولی برا آقایون اکثرا گول زننده است

از نطر آقایون گفتم