2777
2789

پرستاری، اتاق عمل، مامایی، آزمایشگاه کدوم؟👀❤️

👈🏻پرستاری همیشه بازارکار داره ولی درآمدش به سختی کار و شیفت هاش نمی ارزه

👈🏻اتاق عمل با ارشد هیئت علمی شی معایبش پزشکان خودشون رو بزرگ میدونن و تو یکم زیردست هستی

👈🏻مامایی اگه تو اگه تو کارت بلد باشی مطبت شلوغ میشه حتی بعضیا دکتر صدات میزنن ولی بازارکارش ضعیفه

👈🏻آزمایشگاه تا دکترا بخونی میتونی آزمایشگاه تاسیس کنی یا مسئول فنی شی یا هیئت علمی ولی آزموناش یکم سخت و تاسیس آزمایشگاه سرمایه میخواد

البته چون همشون پیراپزشکی هستن میتونی دوره های زیبایی مثل کاشت مو یا چیزهای دیگه بری و با کار تو کلینیک درآمدت بالا بره🌹

کلاس کاری هم برام مهمه واقعا واسه همین حس می کنم مامایی خوبه اگه کنارش دوره های زیبایی بری یا کارت بلد باشی مطبت شلوغ شه

حالا شما بودین کدوم انتخاب می کردین؟👀🙏🏻❤️

راهنمایی کنین نظرتون رو می خونم🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم ولی اتاق عمل باید جالب باشه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

هوشبری چرا ننوشتی قهرم باهات

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

هوشبری چرا ننوشتی قهرم باهات

اینممم خوبهه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

اتاق عمل‌پرستاری چرته

در کنار اتاق عمل هم کلینیک زیبایی

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

بنظرم هوشبری ک ننوشتی یاکلاسه😅

چون خیلیا فک میکنین متخصص هوشبری هستی و اشتیاه می‌گیرنت با اون حتی دکتر هم میگن بهت

کارش تمیزه و راحت

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

اینممم خوبهه

واقعاااااا😂🥺😁؟؟؟؟