2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمیز و راحت؟؟؟؟؟

تمیز نیست ینی؟ ی آدم میزنن بیهوش میکنن تو اتاق عمل صندلی هم دارن میشینن بعدش میبرن ریکاوری طرف بهوش بیاد 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

چطوری رهگذر جان هم رشته ای. حال و احوال

🥺😍😍 قربونت برم من تو چطوری عزیزه دلم تو هم با اسی قهری ؟😂😂 

ی ماه دیگ باید برم خوابگااه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تمیز و راحت؟؟؟؟؟

آره، هوشبری به نسبت بقیه پیراپزشکی ها کارش تمیز تره، البته به جز رادیولوژی 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

آره، هوشبری به نسبت بقیه پیراپزشکی ها کارش تمیز تره، البته به جز رادیولوژی

رادیو هم تمیز و راحته و تغدیه و بینایی سنجی و شنوایی 

رادیو هم تمیز و راحته و تغدیه و بینایی سنجی و شنوایی

بینایی و شنوایی پیراپزشکی محسوب نمیشن جز توانبخشی ها هستن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

با اسی قهرم و الان براشون گزارش میزنم 😂😂

هههههه عاره قهر قهریم باهاش 😂😂

تو هم ترم بهمنی بودی ؟؟؟؟

بینایی و شنوایی پیراپزشکی محسوب نمیشن جز توانبخشی ها هستن

عآره راست میگی خب پس تغدیه دیگ اونم تمیزه

تمیز نیست ینی؟ ی آدم میزنن بیهوش میکنن تو اتاق عمل صندلی هم دارن میشینن بعدش میبرن ریکاوری طرف بهوش ...

حجی ی ذره لوله رو ت دهنش اینور اونور کنی بالا میاره روت کارشم اصلا راحت نیست ریسک داره با چماق ک نمیزنی ت سر طرف بیهوش شه🙄🤣

🚬
حجی ی ذره لوله رو ت دهنش اینور اونور کنی بالا میاره روت کارشم اصلا راحت نیست ریسک داره با چماق ک نمی ...

اخه خب طرف بهوش نیاد دیگ مسئولیت با متخصص هوشبری من گردن نمیگیرمممم😂 لوله گذاری اینا رو عاره