2777
2789

بهم خیلی بی احترامی کرد و فحش داد حتی بحثمون شد موهامو کشید و زد تو گوشم ، ۷ سال باهاش بودم چجوری فراموشش کنم داره قلبم وایمیسه به خودکشی فکر میکنم

پیش خودم میگم نکنه بره بیرون با یه دختر دیگه نکنه چت کنه با یکی دیگه

منم بیشتر مشگلم اینه که تو خونه خیلی بیکارم مخصوصا شبا کسیو ندارم برم باهاش بیرون فکرای منفی میاد سراغم 

اون همیشه میمد دنبالم میرفتیم هرشب بیرون الان بی کسم با خونوادمم انگار خوش نمیگذره تا میرم باهاشون😭😭😭😭

وای چقدر منی وای بهش پیام نده

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴ روزه بلاکش کردم ولی قلبم هروز تیر میکشه دارم نابود میشم دیگه

فیلم ببین خونه ولی بهش پیام نده اصلا

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خب بره با ی دختر دیگه:/
خب؟
تو باید برا اون دختر دلت بسوزه :/
خجالت نمیکشی اصن به کسی بگی با این بودی؟
بیخیال بابا بیخیال به خودت بیا

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

واقعا الان با این همه حرف زشت که بهت زده هنوز دلت براش تنگ میشه؟!!!!

تورو قرآن ارزش خودتو بدون

چی دارن این رابطه ها جز غم و غصه برا دخترامون که تهش هم با این همه بی حرمتی باهاشون رفتار میشه...

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 

هر چقدر هم حالش بد باشه حق بی احترامی نداره فشار کاری و مالی روی همه هست موقع خوشی و شادی خب همه مهربونن امید وارم که روی تصمیمی که گرفتی بمونی و دیگه سمتش نری 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ