2777
2789

من و نامزدم دعوامون شده سر اینکه اون برام تولد گرفت و سوپرایزم کرد و من کلی ازش تشکر کردم و همچنین از خانوادش ولی روز بعدش برا خواهرم داخل واتساپ استوری گذاشتم و زیرش نوشتم وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه. درسته که اشتباه کردم.  اما خب بازم روز بعد این استوریه که کلی دعوا کردیم  اون بهم گفت دوسم نداره دیگه.  ولی خب عصبی بود که گفت بعدشم چند روز بعد نه من زنگ زدم نه اون. بعد اون زنگ زد گفت که به مامان و بابات بگو که من مهریه هزار و سیصد و خورده ای نمیتونم و نمی‌دونم اولش ی عدد می‌گفت اما بعدش که با خانوادش اومدن حرف بزنن مامانم گفت که ارزش دختر من خیلی بیشتره و اون اصلا کاری به بقیه نداشت فقط به من کاری داشت. ولی  خواهرش در اومد گفت که اره من شب اول هم که اومدیم بخاطر این حرفت ناراحت شدم و و تا الان داخل دلم بوده.     و خلاصه نامزدم گفت 314 و ما قبول نکردیم الان یک ماه میگذره با اینکه کلی زنگ زدن و همچنین نامزدم به من می‌گفت که هر چیزی بگی قبول میکنم اینو تو قبول کن. الان من زنگش زدم گفتم تو درست میگی ولی اون به من گفت من دیگه  ی شرایط دیگه دارم و  دیگه نمیتونم تو بزاری بری سر کار و مهریه هم فقط 114 تا میتونم چیکار کنم  میگه درستو هر چقدر میخوای بخون اما کار نمیزارم ولی من خیلی دوست دارم برم سر کار چیکار کنم الان؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
ندارم
2
40%
ندارم
3
60%

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که هرگز با کسی ک ب بسم الله نگفته بخاد برای حق خودم تعیین تکلیف کنه ازدواج نمیکنم

مگ مهریه رو قرار بود چی بده ک اینو آپشن می‌دونه منم مهریم همینه یه علاوه چیزایی دیگ 

چقد مسخره 

آدم مگ دیوونه باشه بخاطر یه همچین پسری کارشو ول کنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اووو حالا همه همچین هم کار کار میکنن انگار ماهی ۱۰۰ میلیون حقوقشه بازم خودت میدونی ببین خودت چی دوست ...

مستقل بودن مهمه کاره مهم. نیست.  الان یعنی شما میگی که نامزد انتخاب کنم؟

من که هرگز با کسی ک ب بسم الله نگفته بخاد برای حق خودم تعیین تکلیف کنه ازدواج نمیکنممگ مهریه رو قرار ...

وای واقعا نمی‌دونم چیکار کنم.  روز اول خواستگاری قبول کرد اما خب هر وقتم باهاش حرف میزدم می‌گفت که واقعا منی که تنها این مهریه سنگینه برام تا وقتی که دعوامون شد سر یک استوری گذاشتم برای خواهرم و اونجا بود که گفت من نمیتونم به خانوادت بگو و بعد که اومدن حرف بزنن که بشه. نامزدم میگفت مامان و بابات خیلی بهم تیکه آن ناراحت شدم و از خودتم توقع نداشتم بگی من نمیتونم اینقدر 

وای واقعا نمی‌دونم چیکار کنم. روز اول خواستگاری قبول کرد اما خب هر وقتم باهاش حرف میزدم می‌گفت که و ...

باور کن این آدم بدردت نمیخوره 

فقط کسی به مهریه اینقدر فکر می‌کنه و اهمیت میده که به ککی به جونش باشه وگرنه آدم ساالم ترسی نداره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

آدمی که از الان برات خط و نشون میکشه و شرایط تعیین میکنه اونم بخاطر یه حسادت و لجبازی بچه‌گانه اصلااااا آدم درستی برای ازدواج نیست

وقتی این چیزا رو میبینی و بازم میخوای ادامه بدی در آینده دیگه نباید بگی چرا و چطور این بلا سرم نازل شد

لطفا فقط به زندگی آینده خودت فکر کن

باور کن این آدم بدردت نمیخوره فقط کسی به مهریه اینقدر فکر می‌کنه و اهمیت میده که به ککی به جونش باشه ...

اره خودمم به همین فکر میکنم و بهم گفتم ولی اون می‌گفت که من داخل این مدت یسری چیزارو دیدم که دارم اینجوری فکر میکنم. 

و وقتی که اومدن که کمترش کنن من که گفتم اگه مامان بابام قبول کنن من دیگه قبول نمیکنم و من به احترام مامان بابام بود که قبول کردم ۶۵۰ تا . اون الان اینو کرده بهونه که تو سکه رو انتخاب کردی 

آدمی که از الان برات خط و نشون میکشه و شرایط تعیین میکنه اونم بخاطر یه حسادت و لجبازی بچه‌گانه اصلاا ...

شما میگین قبول نکنم از نظرتون ؟ من خودم واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم