2777
2789

بچه ها تاپیک زدم هیچکس نبود . میدونید من هیچکسی رو ندارم تو دنیا باهاش حرف بزنم توروخدا بیایید بگید من چه کنم . شک ندارم ک روانی شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست دختر سابق شوهرم طلاق گرفته و دوبار ب شوهرم پیام داده . شوهرمم ب من گفت .

شوهرت چرا بلاکش نمیکنه؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

قبل این ماجرا شوهرم چند وقت خیلی کسل و بی حوصله شد . گفتم چی شده از چی ناراحتی درآورد جت هاشونو نشونم داد . دختره رو از تلگرام بلاک کرده بود بهش اس ام اس داده بود . حالا ب پدرشوهرم گفته ک بره ب بابای دختره بگه خودشو جمع کنه امروزم یه دفعه زده ب سرش میگه بیا زندگیمون رو محکم کنیم بیا بچه دار بشیم . همش میگم یه ریگی ب کفشش هست 

مردای بیشعور هم بعد ازدواج .

..یاد دوست دخترشون میفتن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

والا بهتره در رفتن به روانپزشک بیشتر دقت کنید یهو دیدید باید می‌رفتید پیش روانشناس،رفتید پیش روانپزشک به خاطر پول،داروهای اعصاب و روان مثل سرتونین نوشت اگر مشکل نداشتید مشکل دار میشید.

والا بهتره در رفتن به روانپزشک بیشتر دقت کنید یهو دیدید باید می‌رفتید پیش روانشناس،رفتید پیش روانپزش ...

بچه ها بیایید من حرفامو بزنم ببینید روانی شدم وسواس گرفتم یا شوهرم داره یه چیزی رو از من فایم میکنه 

قبل این ماجرا شوهرم چند وقت خیلی کسل و بی حوصله شد . گفتم چی شده از چی ناراحتی درآورد جت هاشونو نشون ...

اگر شرایطش رو دارید ، یک مشاور زوج درمانگر خوب و کاربلد پیدا کنید و ازش مشورت بگیرید. 

پیش مشاور ، همه حرف هاتون رو بزنید و پیش برید تا مشکل کاملا حل بشه. 

شوهرم با این دختره ۱۰ ۱۱ سال پیش دوست بودن دختره خیانت میکنه .قصدشونم ازدواج بوده . حالا از ۲۰ ۲۵ روز پیش تقریبا شوهرم یهو کسل و بی حوصله شد شبا تا دیر وقت سرکار بود خیلی کم حرف شده بود . منم بعد یه مدتی اتفاقی شنیدن اون دوست دختر سابقش طلاق گرفته . بعد بدون این ک ب این موضوع اشاره ای کنم ازش پرسیدم چرا انقدر بی حوصله است . همون اول کار بی مقدمه درآورد چت هارو نشونم داد ک دختره بهش پیام داده . شوهرمم بلاکش کرده . گفتم بذار من باهاش حرف بزنم ببینم چی از جونم میخواد چه هدفی داره میخواد زندگیمونو خراب کنه . گفت نه ولش کن در شان تو نیست .