2777
2789
عنوان

بعضی زنا هم شوهر خودشونو دارن هم شوهرای بقیه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست
این هیچیشون نمیشه

یعنی برن بهشت :/

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

من کاملا از تهه دلم درکت میکنم و میفهممت قتی ادم افسرده باشه و حال روحیش خراب باشه ، دستش به هیچ کاری نمیره 

ازش جدا شدی یا هنوز باهاشی؟  نمیدونم دلیلت چیه که ازش جدا نمیشی  ولی من یه برنامه خوب برات دارم چون من خودمم دارم همین کار رو انجام میدم  و شاید شما هم بتونید این کارو انجام بدین فقط من الان با شما صفحه اتون اشنا شدم و موضوع رو خوب متوجه نشدم 

همسرتون متوجه شده که شما هم از خیانتش خبر دارین ؟ 

جدا شدی یا در حال جدایی هستی یا هنوز توی زندگیتی 

اگه جدا نشدی دلیلش  عشق و علاقه بهش هست یا جایی نداری بری یا استقلال مالی نداری و همه جوره به این مرد وابسته ای؟  میشه جواب بدی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهراشون بی غیرت وبی رگ بودن وگرنه اینجور زنا باید سنگسار بشن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
من کاملا از تهه دلم درکت میکنم و میفهممت قتی ادم افسرده باشه و حال روحیش خراب باشه ، دستش به هیچ کار ...

سلام عزیزم جدا نشدم به خاطر بچه و عدم استقلال

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

اگه بتونید با استفاده از خود همسترتون به استقلال مالی برسید خیلی خوبه  با بچه ات خیلی خوب باش و خیلی هواشو داشته باش یه شغل برای خودت راه بنداز و از همسرت هم استفاده کن تو این کار.

اصلا به روی خودت نیار که چیزی میدونی، تو همین مواقع هم ازش مدرک جمع کن تا بعدا راحت تر بتونی ازش جدا بشی یه جورایی برای بالا کشیدن خودت و به استقلال رسیدنت ازش سو استفاده کن 

مردا رو باید خرشون کنی همه کار میکنن برات... کم کم از اون کار پس انداز کن همش هم طلا بگیر حتی یه چیز کوچولو  وقتی فهمیدی میتونی خودت گلیم خودت و از اب بکشی و دیگه بهش نیاز نداری انتقامت رو ازش بگیر  

همه چی ذره ذره به دست میاد 

شما اگه همون موقع شروع کرده بودی الان یه سال بود که شاغل بودی ... انواع شغل های پر درامد خانگی هست  فقط باید اراده کنی خدا پشت و پناهته  

به خودت برس ارایش کن تو خونه لباس شیک و تمیز بپوش برای خودت ارزش قائل باش ، یه کم ناز زنانه قاطی رفتارت کن عشوه بیا براش 

به خدا زنای بدکاره با همین کارا شوهراتونو سمت خودشون میکشن ، مردا عاشق زنای عشوه گر و نازی  هستن   

یه جورایی برای جلب اعتمادش این کارها رو انجام بده سمت خودت جذبش کن و برای رسیدن به هدف هات  کامل ازش سو استفاده کن  راحت میتونی انتقام این حال خرابو ازش بگیری البته با صبر و حوصله حتی اگه میخواهی تو این زندگی بمونی باز هم استقلال داشتی باشی خیلی خوبه 

به خودت برس ارایش کن تو خونه لباس شیک و تمیز بپوش برای خودت ارزش قائل باش ، یه کم ناز زنانه قاطی رفت ...

چجوری انتقام بگیرم ... من دیگه دلم نمیخواد برای اون کاری کنم 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
در نیومد که آبروشونو بارها خریدم نزاشتم گندش در بیاد ...گفتم ابروی اونا بره حرف زندگی منم میفته سر ز ...

خب عزیزم خریت کردی دیگه بعد اومدی میگه شوهرای بقیه رو هم دارن زنایی مثل شما باعث میشن کثافت اینقدر پیشروی کنه اگه دو نفر عرضه داشته باشن رسوای عالمشون کنن صد درصد تعدادشان کمتر میشه

وقتی هدفت چیز دیگه ای باشه میتونی 

من خودم الان دارم همین بلا رو سر شوهرم میارم 

ازش خیانت دیدم  ، اما اون به دروغ قسم خورد و قضیه رو جمعش کرد ، خیلی دوسش داشتم، اما الان  ازش متنفرم . حتی نمیتونم ریختشو ببینم ...

ولی دارم تحملش میکنم، از قبل هم  حتی بهتر شدم باهاش .چون توی ارایشگری استعداد دارم،  بهش  گفتم خیلی دوست دارم حرفه ای این کار رو دنبال کنم ولی هزینه کلاس هاش زیاده اما میدونم که تو همسر خوبی هستی و کمکم میکنی از خودش پول میگیرم دوره های ارایشگری رو میگذرونم  الان میخوام برم تو یه سالن پیش یه ارایشگر خوب دستیارش بشم  و کم کم دارم رو به مستقل شدن میرم و همچنان در حال جمع کردن مردک ازشم 

البته خیلی باهاش خوب شدم حتی از قبل بهتر . چون دوست ندارم نقشه هام خراب بشه ، همش بهش میگم ببخشید که فکر کردم تو بهم خیانت کردی ، و از این حرفها ...

و اون هم بیشتر از دیروز داره برام خرج میکنه و هوامو داره  یه بچه دارم که اونم انقدر محبت میکنم و هواشو دارم  میخوام کلا وابسته خودم باشه و سمت خودم بیاد ، و الان هم همینطوره اونم هوای منو داره با اینکه کوچیکه پشمو خالی نمیکنه 

شوهراشون بی غیرت وبی رگ بودن وگرنه اینجور زنا باید سنگسار بشن

عزیزم بدون هیچ گاردی مردایی که خیانت میکنن چی؟ 

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

همون پول کمی که دارم میگریم رو پس انداز کردم و باهاش طلا گرفتم

شوهرم بهم میگه ، هر روز داری بهتر از دیروز میشی به خودت بیشتر میرسی و ... از این حرفا 

شاید بگم توجه اش بهم بیشتر شده  و حتی دیگه فهمیدم که خیلی وقته با کسی نبوده یه جورایی انگار میخواد خیانت رو کنار بزاره شاید هر کس دیگه ای باشه ببخشتش و به زندگیش ادامه بده اما من وقتی یکی از چشمام بیوفته و ازش خیانت ببینم دیگه هیچوقت نمیتونم ببخشمش و برای خیانتی که به من کرده باید تاوان بده و اون تاوان رو خودم دارم براش طراحی میکنم 

و در اخر یهو یه روز تنهاش میزارم اون روز دیر نیست 

چون من بهش گفته بودم خط قرمزم خیانته. ولی اون واقعا با من بد کرد  و جواب بدی رو با بدی بهش میدم 

روز خنده منم میرسه از الان دلم براش میسوزه 

عزیزم بدون هیچ گاردی مردایی که خیانت میکنن چی؟

اونا رو باید از اونجاشون ساقط کرد

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اونا رو باید از اونجاشون ساقط کرد

👌🏻🧡یه لحظه شک کردما گفتم الان میگی اون مردا هم اگه زنی نبود خیانت نمیکردن