2777
2789
عنوان

بعضی زنا هم شوهر خودشونو دارن هم شوهرای بقیه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 43 پست
شوهر شما چجوری راضی شده با اون آدمهای کثیف باشه !اون زنا خیلی کثیفن مطمئن باش خیز نمیبینن خائن های آ ...

شوهر من چندین بار جلو خودم گفت فلانی پیام میده زنگ میزنه چند بار به خود زنه گفتم پیام دادم تهدید کردم ولی تهش شوهرم خامش شد و باهاش رفت بیرون و هدیه گرفت براش و...

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چیزا رو میخونم از ازدواج وحشت دارم

ازدواج کن ولی قبلش چشماتو باز کن عشق فایده نداره

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
در نیومد که آبروشونو بارها خریدم نزاشتم گندش در بیاد ...گفتم ابروی اونا بره حرف زندگی منم میفته سر ز ...

انشالا خدا کمک میده بهت  ارامش میده

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ازدواج کن ولی قبلش چشماتو باز کن عشق فایده نداره

یه خاستگار دارم شرایط مالی اوکی خیلی دوسم داره وقتی همو می‌بینیم دوس داره فقط بهم خوش بگذره ولی قهر میکنه مغروره نمیاد آشتی وقتی هم من پیشقدم میشم و آشتی میکنیم با عالی میشه به نظرت خوبه؟ 

نه بابا اصلا اینجوری نیست همیشه حالشون خوبه اون دنیام معلوم نیست اصلا چجوریاست

فکر میکنی 

تا تاوان پس ندن از این دنیا نمیرن

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️              و مـن چـقدر خـوشبخـتم کـه خـداایی همـچو تـو دااارم       یااا رب ♥                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2023487   

یه خاستگار دارم شرایط مالی اوکی خیلی دوسم داره وقتی همو می‌بینیم دوس داره فقط بهم خوش بگذره ولی قهر ...

خب همه که صد در صد کامل نیستن عزیزم اینم یه خصوصیت بد ایشونه ولی در کل حتما برید مشاوره خبره.که ببیتید از نظر روحیه سازگاری دارید یا نه 

فکر میکنی تا تاوان پس ندن از این دنیا نمیرن

خب این دنیا که حالش خیلی خوبه فقط باعث زجر من شده ثانیه ای نیست فکر نکنم کار روز و شبم شده گریه.و اتفاقا خانم عوض شده مذهبی مقید

به نظرم تلاش کن و مستقل شو وقتی به استقلال برسی  اعتماد به نفس همراهش میاد به خودت برس و برای خودت و روحت وقت بزار  و کم کم خودت رو ازش دور کن مطمئن باش خدا حواسش به دل شکسته هست فقط باید خودت هم برای خودت تلاش کنی . تغییر رو از همین جا شروع کن 

خب این دنیا که حالش خیلی خوبه فقط باعث زجر من شده ثانیه ای نیست فکر نکنم کار روز و شبم شده گریه.و ات ...

چی بگم تو حالتو باید خودت خوب کنی اصلا بهشون فکر نکن 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️              و مـن چـقدر خـوشبخـتم کـه خـداایی همـچو تـو دااارم       یااا رب ♥                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2023487   

به نظرم تلاش کن و مستقل شو وقتی به استقلال برسی اعتماد به نفس همراهش میاد به خودت برس و برای خودت و ...

شروع کردم تغییر کنم ولی خب دله دیگه  دلم میخواست یکی رو داشتم که از عشقش مطمئن بودم خیلی سخته کسی که مال تو بوده سهم یکی دیگه بشه شاید در کنار من بود ولی روحش با اونا بود...پیامایی که ازشون خوندم نمیدونم چطور هنوز زنده ام قلبم خیلی شکسته ازش  احساس خود کم بینی دارم ...کمبود دارم...احساس ناکافی بودن دارم.خیلی خوبه برای یک زن که. یه جرد دوسش داشته باشه ولی این همه رو به من ترجیح میداد و جالبه همون روزا اینقدر باهام دعوا میکرد منو میزد وسیله های خونه رو میشکست الان متوجه شدم به خاطر اون هرزه هاست چرا الان باهام خوبه