2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازدواج خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 162 پست
از خداتون بپرسید

اگر انقدر نظر خدا مهمه پس روی اخلاقت اول کار کن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ با اخلاقت خودت کنار نمیای یکی دیگ رو وارد زندگیت نکن

سلام شما با همون معلمت ازدواج کردی

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
اخلاق های بدت و بگو ببینم مگ میشه آدمی بدونه اخلاق بدش چیه بعد دغدغه اینو داشته باشه ازدواج نکنم اخل ...

تل وقتی ک خوبم ک خوبم قربون صدقه میرم . محبت . کادو. . توجه همه چی اوکی. 

ولی اگه با کسی لج کنم ...تحقیر ..توهین ..و بی توجهی .قهر رو شاخشه ..

البته چون دخترا پیش قدم نمیشن . میرم منت کشی. ک گاها منت کشی هم جواب نمیده و میگه میخوام کات کنن

سلام شما با همون معلمت ازدواج کردی

سلام عزیزم 

پونزدهم عقدمونه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

شما از کجا میدونی وقتش نیست؟

وقتش زمانیه که شما از لحاظ روحی اخلاقی آمادگیشو داشته باشی

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

عشق چون آید برد هوش دل فرزانه رادزد دانا میکشد اول چراغ خانه راآنچه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکردد ...

نه والا . من  تا حالا از دختری مدهوش نشدم. دخترا اون جیزی ک تو ذهنم ساختم نیستن . خشن ترن.  زود رنج ترن.  شاید من ی دختر زیبا با اخلاق مادرم رو تصور میکردم . 

اگه طی روابطی که داشتین همیشه یک الگوی رفتاری پیش اومده باید برگردین و بررسی کنید چه چیز مشترکی بین تمام روابطتون بوده که منجر به کات شده.اون عامل رو پیدا کنید. اصلاحش کنید .و کتاب هایی درباره شناخت روان زن ها و.. بخونید.

سلام عزیزم پونزدهم عقدمونه

ای جوووونم مبارکه🥺🥲❤️

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!