2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازدواج خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 162 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تل وقتی ک خوبم ک خوبم قربون صدقه میرم . محبت . کادو. . توجه همه چی اوکی. ولی اگه با کسی لج کنم ...تح ...

اوه ببین این چیزای ک خوب می‌دونی با نگات بدت همه رو میشوره میبره جوری که هیچوقت خوبی هات دیده نمیشه و تنها چیزی که تو چشم میمونه بدی هاته و کم کم طرف مقابلت دچار حس نفرت میشه 

راهش اینه از همین الان سعی کنی موقع عصبانیت سکوت کردن و تمرین کنی تو دلت هر چی ک میخای بگی رو بگی یا مثلا عصبانی ک شدی سری اون محل و ترک کنی تا چیزی نگی و بزنی بیرون و حرفاتو به در و و دیوار و هوا آسمون بزنی و وقتی تخلیه شدی برگردی و مثل یه آدم عاقل یا آرامش حرف بزنی سکوت کردن و تمرین کن کم کم دستت میاد چطور خودتو کنترل کنی

سعی کن حدامکان باعث مشاجره نشی سعی کن اگه دعوا کردی همون لحظه که عصبانیتتو با بیرون رفتن یا هر چی خالی کردی درجا یه خودت بگی الان باید تمومش کنم همین الان باید آشتی کنیم 

گاهی اوقات یکسری عادات واقعا تحت تاثیر ذهنه و اگر ذهنتونو عادت بدید به نکات مثبت خیلی چیزا ها تغییر میکنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اوه ببین این چیزای ک خوب می‌دونی با نگات بدت همه رو میشوره میبره جوری که هیچوقت خوبی هات دیده نمیشه ...

من یبار کنتزل کردم.  دوبار کردم. .دیگه بالاخره ی جل وا میدم . اون موقع باید مهریه هم بدما

فک کنم کل نی نی سایت میدونن .

خب؟ 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

ای جوووونم مبارکه🥺🥲❤️

♥🥹

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

اخه همه تاپیکا هستی.

وا 

اومدم اینجا ک حرف بزنم نیومدم بخونم ک😐

باشه تو بزرک من کوچیک .انقد تو این سایت امثال تو میبینم نی نی سایت نیست ک قپی سایته

باشه حالا گریه نکن 

از سایت هم برو بیرون ،چون دخترا حاضر نیستن با یه پسر خاله زنک که تو سایت زنونه عضوه ازدواج کنن 😂🙂

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

چ اخلاق های بدی داری بنویس و تلاش کن دونه دونه حذفشون کنی یا کمتر واکنش بدی 

عصبانیت : زیاد طوری ک بیشتر اوقات بی دلیل با یه نفر درگیر میشی کلامی یا فیزیکی _گیر دادن_فحش دادن_ دعواکردن_ محدود کردن : همین تعیین باید و نباید ها طرفی ک قراره باهات بره تو رابطه به قصد ازدواج یا دوستی سنش اینقدر هست ک بفهمه یسری مسائل رو نیاز نیست سر هر چیزی محدودش کنی و شک داشتن  همه میدونن ترس از خیانت شدن بهت : کاری غیر قابل بخششه پس کسی ک واقعا بخوادت هیچ وقت انجامش نمیده اونی انجام داد هم میدونه بهاش چیه نیاز نیست خودتو عذاب بدی و دیگران رو هم اذیت کنی 

این موادر از بدتریناشه سعی کن مهارشون کنی و حق بدی دختر مردم دلش نمیخواد تمام لحظاتش ک باهات تو رابطست  حس بدبختی کنه و به اون نقطه تصمیم به جدایی یا خودکشی برسه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بزرگترین علت کات کردنتون قهر کردن : یسری موارد هست پسر دلخور میشه خیلی بیشتر از دختره قهر میکنه انگار ۲ برابر مدتش بیشتر طول می‌کشه ۹۹ درصد مواقع دخترا دلخور میشن دلشون نمیخواد طرف رو ببیننش یا صحبت کنن باهاش بعد آروم میشن دلشون میخواد هم ببیننش و هم باهاش حرف بزنن ولی چون حس میکنن اگر عذر خواهی کنم یا منت کشی دیگه نمیفهمه اون کارش اشتباه بوده پس من نباید برم عذرخواهی کنم صبر میکنم تا بیاد و پسره میره تو لجبازی و دیگه پیداش نمیشه و اینطور میشه کلا کات میکنن ولی همچنان دختره منتظره بیاد ولی اون لجبازه نمیره و ماجرا براش حیثیتیه ک اگر دوستم داشت فلان رفتار رو نمی‌کرد مثل بچه ها قهر میکنه براش ارزش نداشتم لابد و... پس همه دخترا بد هستن. و بی احساس مثل سنگ🤯🤯🤯🤯🤯

ولی دقت نمیکنه وقتایی خودش عصبیه یا موضوعی تو مغزشه و راه حلی براش پیدا نکرده نیاز به تنهایی داره پس زمان قهر به دخترام حق بدید تنها باشن این تنهاییه اسمش قهره ولی خیلی تنهاشون نذارید و بد برداشت نکنید 

رعایت کن تا کات نکنید با عذر خواهی از تو چیزی کم نمیشه تازه حس امنیت میکنه ومیفهمه خیلی دوسش داری و بهت هم علاقه پیدا میکنه متقابلا 

ولی خواهشا دختری رو پیدا کن دوسش داری تا منت کشی ازش هم برات حس بد نداشته باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1