2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست

ببین ته تهش اینه مادرشوهرت میره اینور اونور بدت رو میگه،اصلا زندایی و زن عمو و عمه و خاله فکر کنن تو آدم بدی هستی ،میتونم بپرسم اهمیتی داره؟یا بگن وای تو چقدر دختر خوبی هستی بازم مهمه؟توی کیفیت زندگیت تاثیری داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ته تهش اینه مادرشوهرت میره اینور اونور بدت رو میگه،اصلا زندایی و زن عمو و عمه و خاله فکر کنن تو ...

بله داره 

همون زندایی هام بامادرشوهرم نسبت دارن میان میشینن می‌خندن 

دایی‌هام با کنایه میگن 

من ازمادرشوعرم متنفرم ولی مجبورم حداقل سالی ی بار برم لال بشه البته نمیشه واسه اونم دنبال حرفه ولی باز نمیتونه بگه پای پسرمو بریده

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
عزیزم طلاهای مادرت چی شد

وای نگو رفتیم کلانتری شکایت کردیم 

فعلا خبری نیست 

تاپیک قبلیم یه خانمی گفت برید اتحادیه طلافروشا

خدا خیرش بده امروز ک تعطیل بود فردا بابام قراره ببره

وای نگو رفتیم کلانتری شکایت کردیم فعلا خبری نیست تاپیک قبلیم یه خانمی گفت برید اتحادیه طلافروشاخدا خ ...

ان شاالله زود پیدا بشه من فکر میکنم طرف آشنا بوده کسی دیگ رو واسطه کرده طلاهاتونو بدزده بیشتر بشینین فکر کنین ببخشید میپرسم داداشت مشکل مالی چیزی نداره ؟

بله داره همون زندایی هام بامادرشوهرم نسبت دارن میان میشینن می‌خندن دایی‌هام با کنایه میگن من ازمادرش ...

فدای سرت بخندن،چه اهمیتی داره عزیزم،حیف اعصابت،حیف سلامتیت که به خاطر همچین آدمایی به خطربندازی

بکنه...گذر زمان همه چیز رو برای همه اثبات میکنه...نیازی نیست به کسی چیزی ثابت کنی...

میدونی منظورم چیه ؟

زنداییهام زن عموهام حتی زنداداشم همه می بیننش 

انقدر بدگویی میکنه اوناهم میان توجمعشون میشینن تعریف میکنن یا پچ پچ میکنن 

نمیدونم شایدم کارم اشتباهه 

میگم حداقل نگن این نمیره این رفت وآمد قطع کرده

ان شاالله زود پیدا بشه من فکر میکنم طرف آشنا بوده کسی دیگ رو واسطه کرده طلاهاتونو بدزده بیشتر بشینین ...

تاجایی که خبر دارم نه مشکل مالی نداره 

ولی بابامم همینو میگه طرف شاید آشنا بوده 

میدونن مامانم ظهرا میره مسجد 

فدای سرت بخندن،چه اهمیتی داره عزیزم،حیف اعصابت،حیف سلامتیت که به خاطر همچین آدمایی به خطربندازی

رابطمو ب حداقل رسوندم 

عیدا ک بهونه کردم مسافرتیم 

فقط میمونه روز پدر مادر 

اونم تا برم و بیام انقدر خودخوری میکنم یاد بدیهاش میفتم کاراش نگاههاش

تاجایی که خبر دارم نه مشکل مالی نداره ولی بابامم همینو میگه طرف شاید آشنا بوده میدونن مامانم ظهرا می ...

حتما یا پسر همسایه اتون بوده یا اشنا که خونتون رفت امد داره وآمار رفت آمد شمارو داده وگرنه چطور میشه کسی بدونه مامانت اومده بیرون از خونه پشت سرش بره بعد یه جا که دوربین درست نیافته طلاهاشو بدزده از همه مهمتر از کجا میفهمیده که پسر داره مامانت  اگ به کسی شک دارید به کلانتری بگید 

رابطمو ب حداقل رسوندم عیدا ک بهونه کردم مسافرتیم فقط میمونه روز پدر مادر اونم تا برم و بیام انقدر خو ...

درک میکنم چقدر سخته برات،نمیدونم چی بگم که راه حلی باشه برات،خداروشکر شوهرت باهات هم نظره،اونم میگذره بلاخره هرکس یه دوره ای داره،میگذره

حتما یا پسر همسایه اتون بوده یا اشنا که خونتون رفت امد داره وآمار رفت آمد شمارو داده وگرنه چطور میشه ...

بابام میگ شاید آشنا بوده ولی مامانم ب کسی شک نداره 

چون ۳۰ ساله اینجا میشینن اکثرا میشناسنشون

برادرامم می‌شناسن 

نمیدونم بخدا 

دیشب بابام کلی دلداریش داد ک فدای سرت اگ چاقو می‌زدنت با هیچی جاش پر نمیشد 

رفتیم خونشون تا۲ شب من زدم ب شوخی وخنده ومسخره بازی ک مامانم از فکر بیاد بیرون 

وای مگه میشه تواین دوروز مامانم کلی پیرشده 

همش توفکره 

میگ طلا برام مهم نیست 

میگ چرا خودم بادست خودم دادم رفت 

خلاصه 

خدا فقط کار هرکی بوده بخاطر اشکای مامان مظلومم ک آزارش ب ی مورچه هم نمیرسه 

بخاطر اون دردی ک کشید فشارش رفت ۱۹ خدا زندگیشونو نابود کنه

درک میکنم چقدر سخته برات،نمیدونم چی بگم که راه حلی باشه برات،خداروشکر شوهرت باهات هم نظره،اونم میگذر ...

فدات شم عزیزم 

ممنون از دلگرمیت 

من خواهر ندارم نمیتونم حرفمو ب دخترعمو زندایی وفلان بهمان بگم میام اینجا راهکار بگیرم یا درددل کنم 

شوهرمم ۱۵ سال طول کشید تا فهمید 

اوایل ب حرف مادرش بود دید زندگیشو مادرش انداخته سرزبونا 

نه تنها پیشرفتش نمیخواد بلکه میگفت چرا مثلا هزار تومنت شد دوهزار انقدر مردای فامیل باهاش حرف زدن گفتن زندگیتو مراقب باش همسرتو باسختی ب دست آوردی مادرت فلانه بهمانه حتی برادراش بهش گفتن تازه تازه ب خودش اومده

حتما یا پسر همسایه اتون بوده یا اشنا که خونتون رفت امد داره وآمار رفت آمد شمارو داده وگرنه چطور میشه ...

ممنون عزیزم ک پرسیدی وراهنمایی کردی 

خدا انشالله بلارو ازت همیشه دور کنه