2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست
بابام میگ شاید آشنا بوده ولی مامانم ب کسی شک نداره چون ۳۰ ساله اینجا میشینن اکثرا میشناسنشونبرادرامم ...

دزد نامرد زیاد شده پول ماشین ماهم از این شرکت های سوری فروش خودرو سال ۹۸ کشیدن بالا بعدش قیمت ماشین ها گرون شد من به خاطر فشار عصبی ۱ ماه افتادم توی رخت خواب ن جایی میدیدم نه دارویی اثر میکرد سردرد های شدید بعد رفته رفته خوب شد به مامانت بگو عب نداره اون آدم پول تو رونمیخوره پس میده یه جا شاید خیرتی از طرف خدا بوده که بهت آسیبی نزنه باز میخری ما که زندگیمون خیلی بهم ریخت که پول ماشینمون خوردن چون همه چی گرون شد ما ضرر کردیم هیچوقتم حلالشون نمیکنم.

ممنون عزیزم ک پرسیدی وراهنمایی کردی خدا انشالله بلارو ازت همیشه دور کنه

سعی کنید بهش حس بد ندهید بگید چقد ساده بودی فلان بهش بگید فدای سرت مهم اینه آسیبی بهت نزدن تاخودخوری نکنه فشار بهش بیاد اگ جایی میشناسید ببریدش قسطی باز طلا بخره جای اونا ولی دستش نکنه یا میخواد بره بیرون ساق دست بپوشه دزد زیاد شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دزد نامرد زیاد شده پول ماشین ماهم از این شرکت های سوری فروش خودرو سال ۹۸ کشیدن بالا بعدش قیمت ماشین ...

الهی بگردم 

منم اعتقاددارم پولی ک پشتش آه ونفرین باشه نمیشه خورد 

ممنون عزیزم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
سعی کنید بهش حس بد ندهید بگید چقد ساده بودی فلان بهش بگید فدای سرت مهم اینه آسیبی بهت نزدن تاخودخوری ...

خدا فقط کمک کنه از این حال زودتر دربیاد

فدات شم عزیزم ممنون از دلگرمیت من خواهر ندارم نمیتونم حرفمو ب دخترعمو زندایی وفلان بهمان بگم میام ای ...

آره عزیزم میفهمم چقدر سخته آدم بریزه تو خودش،هروقت ناراحت شدی فقط به این فکر کن میگذره،این چرخ و فلک میچرخه

ما اصلا رابطه نداریم چون طبقه بالاش بودم هرروز داستان تاطلاق مارو برد حتی رفته بود خواستگاری ازاونجا ...

اگ سالی یک بار میری ک خوبه

این ادم ها واس قدر دونستن ادمای خوب خوبن . حتی سالی دوباره خوبه  برو ولی شام نمونی ک باید تلافی کنی  و خودت اذیت میشی

اگ سالی یک بار میری ک خوبهاین ادم ها واس قدر دونستن ادمای خوب خوبن . حتی سالی دوباره خوبه برو ولی ش ...

اون انقدر بده ک شام دعوت نمیکنه .روز مادر همه بچه هاشو دعوت کرده بود جز شوهر من البته منم راضیم میگم خداروشکر ک دعوت نکرد چندساعت چطور میتونستم تحمل کنم 

همون ی روز مادر میرم کافیه 

روز پدر شوهرمو تنها میفرستم