2777
2789

برای افزایش میل ج ن س.ی پیش دکتر متخصص زنان برم یا روانشناس یا مشاور زناش ویی

البته چون این مدت خیلی فشار عصبی روم بود و حتی افسردگی گرفته بودم خیلی خیلی سرد شدم 

یعنی میلم به چیز دیگه بیشتره که حالا اینجا نمیتونم بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص زنان برو 

ولی سعی کن گرمیجات مصرف کنی ورزش هم یادت نره

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

من متاهل نیستم دکترم نیستم ولی قرصای افزایش میل جنسی هست من داروخونه کار کردم بهترین و پرفروش ترین قرصمون x ade بود(ایکس اِید) ک هم خانوما و هم اقایون میتونن استفاده کنن

فقط یکم گرونه

و حداقل باید ده تایی بخوری تا تاثیرشو ببینی و ادامه بدی تا قشنگ ببینی قرص خوبی

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
من متاهل نیستم دکترم نیستم ولی قرصای افزایش میل جنسی هست من داروخونه کار کردم بهترین و پرفروش ترین ق ...

و اینم بگم من خودم مجردم ولی قبلا لاغر و مزاجم سرد بود برا چاقی خودمو بستم ب گرمی

مثلا تو غذا فلفل و زنجبیل و اینحپر چیزا میخوردم اکه سردیجات میخوردم گرمیجاتم میخوردم بیشتر ک اثرشو دفع کنه..من وافعا گرم مزاج شدم

میگن عطاری هم دوره اصلاح مزاج داره من تحربه اونو ندارم عزیزم

ایشالع مشکلت رفع شه

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸