2777
2789
عنوان

تو خواب به مادر زنداداشم گفتم داغ دختراتو به دلت میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 32 پست

من نزدیک ۳۸ سالمه و مجردم

بارها و بارها سر فلان پسر آشتا و فلان پسر فامیل ، خواستگارها برام دعا میگیرن ( پیش جادوگر ) 

جادوهای موکل دار جن آور برام میگیرن و یه چیزایی احساس میکنم ، هم خواستگارام قطع شده یا بی دلیل بهم میزنم ؛ هم یک ریال دستم نمیاد بیاد هم سر چیزای بیخود میره

( از سه رو به اینورم حسشون میکنم { تاپیکشو زدم : باز ساعت جفت دیدم : ساعت ۵:۵ { دشمن شما مخفیانه داره براتون نقشه میکشه : اونروز با خودم گفتم نگاه کنا باز رفتن پیش جاروگر یا زنگ زدن برام طلسم بزنه [ همین طورم شد و از فرداش سایه های سفید ؛ نورهایی میبینم و اینجور چیزا میبینم‌ ؛ 

میخولم بعد از غسل حیض دوباره جله های باطل سحر شروع کنم چندین روزه نمیتونم برم حمام بی انرژی و بی حالم ، عصبانیم مخصوصا ظهر که صدای اذان از تلویزیون بود عصبانی شدم سرم درد گرفت زود رفتم تلوبزیونو خاموش کردم ؛ واسه کاربرهایی دارم چله های باطل سحر و اینجور چیزا مینویسم یهم بی حال میشم خوابم میگیره =====  انتظارشو داشتم چون بابام یه مغازه قولنامه کزده مامانم بهش گفت ۲ دانگشو بزن به نام این شاید ازدواج نکرد 

کارهای به نام زدن و این چیزا رو داداشم انجام میده و ۱۰۰ درصد زنداداشمم میدونه .

دقیقا از شبی که عکس کارت ملیمو فرستادم به داداشم تا کارای اداریشو اتجام بده ( امضاش مونده برای ۱ ماه بعد  ) فرداش ساعت جفت ۵:۵  رو دیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر هر کدوم از پسرای آشنا و فامیل ( از سال ۹۴ به اینور ) یه دور طلسم واسم میگیرن

و به خاطر عشق سابقم که بعد از من ۵ با خواهر زنداداشم بود و بعد دید قسمت نمیشه ولش کرد ( از سال ۹۸ به اینور بارها و بارها جادوم کردن چون پسره تمام ویژگیهای یه مرد ایده ال رو داره ، ۲ تا داداشن خولهر ندارن مامانش دبیره باباشم کارخونه داره ) 

دور اول دعاها از ۹۴ شروع شد و رفتم پیش یه سید دعانویس قرآنی حرفه ای و دیدن ها و لمس شدن ها و آزارهای اجنه قطع شد ( اونموقع ها اونقدر بوق و پرت بورم که نمیدونستم با جادو اومدن ؛ حتی نمیدونستم ممکنه جن من باشن ) 

دور دوم جادوهام از ۹۸ سروع شد که تا الآن ادامه داشته و داره ( و شهریور سال ۱۴۰۰ دستش رو شد ؛ من اونموقع با کاربری یئون و یالانان تو نی نی سایت بودم واسه سرگرمی از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راه کارها و سوره ها و ادعیه ی باطل سحر رو یاد گرفتم و آذر همون سال کاربر @سایوجان   ( تعلیق یکطرفه شده ) رو ایجاد کردم  ) 

بعد کاربر گبی رو {{ تعلیق دائم شده ولی از تاپیکام یادم مونده : یکی با صدای بابام فحشم داد ؛ خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز ؛ من مدام ساعت جفت میبینم مخصوصا ۵:۵ ؛ دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه ؛ چله های باطل سحر_حرز کبیر امام جواد علیه السلام _چله های بخت گشا }} 

بعد کاربر @دلاراممحسین    ؛ 

همین آلتادین ، 

@تکمیلاطلاعاتکاربری   ( تعلیق یکطرفه شده ) ؛ 

@برامبیاسبوحشی    

رو ایجاد کزدم 

نمیشه کلا بری یه جای دیگه؟

نه برم هم از راه رور میگیره ( باید حرز کبیر امام جواد ( ع ) استفاده کنم 

من هنور نخریدم ان شا الله توکل بر خدا بخرم بعد سوره هدی باطلی بخونم بعد ازش استفاره کنم

برادرت میدونه؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

چرا همچیو مینویسین پای دعا؟شاید شما اشتباهی کردی شاید حکمتی بوده شاید یکی دیگه اشتباهی کرده شاید به ...

ن جونم بی دلیل ک حرف نمیزنم، حتما گندش درومده فهمیدیم ک دارم میگم

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

مگه این دعانویسی و طلسم پولی نیست؟چقدر هزینه میکنن واسه اینکارا چقدر بی مغزن والا

زنداداشم شاغل رسمیه خواهرشم شغل آزاد داره ماهی هم داداشش که تو آمریکا زندکی میکنه ماهی ۱۵ میزنه به کارتس مبکه برو برای خودت خرجش کن 

اونوقت من پول نرارم یه حرز بخرم 🤦‍♀️😬

مگه این دعانویسی و طلسم پولی نیست؟چقدر هزینه میکنن واسه اینکارا چقدر بی مغزن والا

دقیقا پولام به چیزای بیخود میره 

پارسال میخواستم برم حرز بخرم تو خیابون یه ماشین کاملا نزدیک بود بزنه بهم پریدم پیاده رو هول کردم مچ پام پیچ خورد دونستم حالا وقتس نیست برگشتم خونه 

بعد از چله های باطلی میخوام بخرم

چرا قطع ارتباط نمیکنی

خودشون قطع ارتباطن کردن زنداداشم ۸ سال بچه دار نشد بعد از تولد بچه تو ۲ ماهگیش خودش و خونوادش یه دعوای ساختگی راه انداختن و با کل خواهرام قطع رابطه ان