بیشتر از ده روزه تو خودشه کم حرف شده درحالی ادم برون گروییه و زیاد حرف میزنه از نظر رابطه گرمه ولی تو این مدت فقط یه بار رابطه داشتیم شبا حس میکنم درست نمیخوابه خیلی اعصابم خورده واقعا نگرانم نمیدونم از کجا بفهمم چیشده ازش هم پرسیدم اول میگفت خستم بعد گفت تو کارم مشکل پیش اومده به نظرتون به خاطر کار میتونه انقد به هم بریزه؟البته تو کارش واقعا مشکل پیش اومده ولی نمیدونم بهترین کار الان چیه نمیدونم چطوری ته توشو دربیارم
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بله مردا به خاطر کارشون ممکنه همینقدر به هم بریزن.سعی کن زیاد سوال پیچش نکنی کارایی که دوست داره انجام بده و بهش ارامش بده .مثلا شبا براش دمنوش کن بگو درست کردم راحت تر بخوابی.غذای مورد علاقشو درست کن محبت کن بهش و بهش بگو هراتفاقی بیفته کنارشی