2777
2789
عنوان

در مورد مشکل با جاری سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد باورت شاید نشه چندبار مثله اون رفتار کردم اما ازم متنفر شدن هرچی فکر میکنم نمیدونم کجای کار من ا ...

بنظرم مشکل شما اون نیست مهر طلب بودن خودتونه هر جور خودت راحتی باهاشون رفتار کن نه برای جلب محبت اونا مهم نباشن برات متنفر باشن چه اهمیتی داره قراره تا آخر عمر باج بدی و محبت کنی تا دوست داشته باشند آخرم هیچی به هیچی

خب دیگه معلوم شد چرا از این ادمهایی هستند که به عریبه ها بیشتر احترام میزارن از فامیل خودشون بیزارن

شایدم نمیدونم چرا به غریبه بیشتر احترام میذارن در صورتی که اصلا بهشون محل نمیذاره ولی من مثله اون رفتار کنم سریع تو فامیل آبرومو میبرن که این بهمون احترام نمیذاره و ....

شاید درست نباشه بگم ولی من پست دولتی دارم اون خانه داره من سواد دارم اون دیپلمم نداره

شاید همسطحشونه

من نمیگم اون بالاست یا شما بالایی این تفکر مسمومیه اما هرکسی با مثل خودش بر میخوره حرفی برای گفتن داشته باشا

بنظرم مشکل شما اون نیست مهر طلب بودن خودتونه هر جور خودت راحتی باهاشون رفتار کن نه برای جلب محبت اون ...

افرین من احمق همش محبت میکنم بهم توجه کنن ولی برعکس از اون تشکر میکنن 

شاید درست نباشه بگم ولی من پست دولتی دارم اون خانه داره من سواد دارم اون دیپلمم نداره

خب داشته باشی چه ربطی داره

من جاریم مدیر مدرسه ست ولی خانواده شوهرس دوسش ندارن

من خانه دارم البته تحصیل کردم همسرم دلش نخواست شاغل باشم ربط به بالا و برتری نداره

هرکس کارهای خوب کنه بالاتره

مثلا چطور با اون رفتار میکنن که با شما نه

مثلا من همیشه احترام کامل دارم از هر نظر بهشون اما همیشه ازم ناراضین انگار مثلا بگم محبت تو کمه بیشترش کن و بیشترم میکنن بازم ناراضین جوریکه بقیه بهم میگن زشته ایقدر بهشون سواری نده اما اون اصلا اهمیتی نمیده بهشون همش به فکر خودشه من براشون وقت میذارم در حدی که از زندگیم میگذرم اما اون یه دیقه هم به اینا توجه نمیکنه اما دوستش دارن و بهش احترام زیادی میذارن ولی از من بدشون میاد