2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم از شوهراتون زده میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 75 پست
سر فشار خانواده ها ۲۲ روز:)

خیلی کم بوده خیلی کم 

من نمیدونم چرا انقدر خانواده ها فشار میارن 

خب یکی نیست بگه پس فردا مشکل بخورن بخوان طلاق بگیرن شما ها کاسه چه کنم چه کنم نمیگیرید دست ،بزارید جونا در چارچوب درست  زیر نظر خانواده ها همو بشناسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه الان من و همسرم به فرض مثال سر رنگ و غذا یجور فکر کنیم ولی سر مثلا طرز لباس پوشیدن یا عقیده به ...

ما دقیقا همینه

شوهرم فول مذهبیه و من اعتقادات متوسطه دارم

از این ادما ک ارایش کنه خوش بگذرونه و لباس موجه بپوشه 

اما خب شوهرم نه یک درصد از اعتقادات و عقیده های دینی و اسلامی کوتاه نمیاد و تفکرش و صحبتاش کلا رو حول و محوره دینه

خیلی کم بوده خیلی کم من نمیدونم چرا انقدر خانواده ها فشار میارن خب یکی نیست بگه پس فردا مشکل بخورن ب ...

چی بگم نمیدونم والا

با توجه ب اینکه قبل از این اقا بازهم ب اصرار خانواده ی عقد موقت سه ماهه داشتم و همه فهمیدن

الان هم ترس تمام وجودمو گرفته🤦🏻‍♀️

ما دقیقا همینهشوهرم فول مذهبیه و من اعتقادات متوسطه دارماز این ادما ک ارایش کنه خوش بگذرونه و لباس م ...

الان ببین منم همینطور منو شوهرم رو خیلی چیزا مثل هم فکر میکنیم ولی سر یچیزی اصلا کنار نمیایم اونو همیشه هم من هم شوهرم میگیم هرکس همونجور که دوس داره عمل کنه هم دعوا نمیکنیم هم اینکه بهم فشار نمیاریم

الان ببین منم همینطور منو شوهرم رو خیلی چیزا مثل هم فکر میکنیم ولی سر یچیزی اصلا کنار نمیایم اونو هم ...

و اینکه من از اول بهش گفتم 

من ی قدمم از چیزی که میخوام کوتاه نمیام چون از اول اینجوری تربیتم کردن ،نه تو کتم نمیره ،منطقی باش قبول ،ولی من لباس هرجور بخوام ،سرکار بخوام برم دست خودم ،درس دست خودم ،شمام همینطور دست خودت 

چی بگم نمیدونم والابا توجه ب اینکه قبل از این اقا بازهم ب اصرار خانواده ی عقد موقت سه ماهه داشتم و ه ...

ترس وجودتو نگیره حتما باخم برید مشاور خانواده و با کمکشون بهتریت تصمیم برای آیندتون بگیرید 

الان ببین منم همینطور منو شوهرم رو خیلی چیزا مثل هم فکر میکنیم ولی سر یچیزی اصلا کنار نمیایم اونو هم ...

شوهر من معتقد زندگی دوتایی و اینکه هرکس شکل خودش زندگی کنه وجود نداره🤦🏻‍♀️

خانواده هم معتقدن ی مدت ب حرفش گوش بده بعد ی مدت رامت میشه و شکلی که میخای تبدیلش کنن

و منی که میدونم تغییرش غیر ممکنه چون اثر پذیریش از خانوادش و داداشاشه

شوهر من معتقد زندگی دوتایی و اینکه هرکس شکل خودش زندگی کنه وجود نداره🤦🏻‍♀️خانواده هم معتقدن ی مدت ...

نبابا این حرفا تو حالا گوش بده بعدا رامت میشه نیست 

اولی گفتی باش چشم سومیو چهارمی هزارمیم هی تند تند میاد میگه 

اگر باهات کنار نمیاد و میخواد اونچیزی باشی که اون میخواد بدون بعد ازدواج بدتر میشه ممکنه تو باهاش بس ...

من همین الانشم افسردگی تو وجودم احساس میکنم

چون بخاطر این اقا حاضر شدم عروسیم بدون اهنگ باشه تا خانوادش حضور داشته باشن

من همین الانشم افسردگی تو وجودم احساس میکنمچون بخاطر این اقا حاضر شدم عروسیم بدون اهنگ باشه تا خانوا ...

بنظرم ادامه ندید بهتره 

خدا منو ببخشه واس این حرفی که گفتم چون بدترم میشه