2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم از شوهراتون زده میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هرکی بری تو رابطه یسری نکات منفی داره باید ببینی مثبت ها بیشترن یا منفیا اون منفیا قابل تحمل یا ن ...

مثبتاش بیشتره اما منفی هاش از زندگی‌عادی خارج و‌معمولی خارج میشه تو‌بحثای عقیدتی

من این حس رو دارم و لی شوهر من اصلا حسن اخلاق نداره . واقعا اخلاق و رفتارش با من بده

چجوری میشه شوهرا با خانوماشون بدخلقی میکنن مگه با عشق ازدواج نکردین؟ یا حتی سنتی باشه باید پسندیده باشه دیگه

اختلاف فکری و فرهنگی درست نمیشه چون طرف با این موارد بزرگ شده تو یا باید کنار بیای  و بحث نکنی یا تا آخر عمرتون جنگ سر این مسائل که نه نظر من درسته

مشکل مالیم ممکنه درست بشه ممکنه نشه حتی بدتر بشه باید دید کنار میای نه 

ارتباط جنس یم ممکنه کم کمتر بشه یا بیشتر ،رضایت مهمه ولی الان نگو چون زیاد پس ارتباطمون درسته چون اویل رابطه معمولا همینه 

دوست داشتنم همینه 

نکته قبل ازدواج باید از طرفت بدترینارو در نظر بگیری کلا منفی باشی بعدش کلا خوش بین و مثبت اندیش 

پس الان پیش خودت بگو این الان لینه بعد ازدواج یه پله برم پایینتر میتونم دوام بیارم یانه

اختلاف فکری و فرهنگی درست نمیشه چون طرف با این موارد بزرگ شده تو یا باید کنار بیای و بحث نکنی یا تا ...

بحث اینکه من از طلاق هم ترس دارم  چون خانوادم اصلا پذیرش این موضوعو ندارن و جامعه هم دیگه بدتر

وگرنه اختلاف فرهنگی و عقیدتی بین ما بی داد میکنه

و مشکلات مالی هم همینطور

نمیدونم چیکار باید بکنم 

ممکنه الان من و همسرم به فرض مثال سر رنگ و غذا یجور فکر کنیم ولی سر مثلا طرز لباس پوشیدن یا عقیده به اماما مشکل داشته باشیم خب این الان که نامزدیم خوبه هنوز اوایل سعی میکنیم بهترین خودمون باشیم بعد ازدواج چی تا تقی به توقی بخوره بشه عامل دعوا ،یا از یجایی دیگ نتونیم نقش ادامه بدیم دیگ نتونیم بگیم باش اونوقت چی