2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم از شوهراتون زده میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 75 پست
باید یادش بیاری چی گفته واینکه مردا یسریا میزنن زیر قول اگر آشناییتون بیشتر بود شاید متوجهش میشدی

منعطفه شوهر من خیلی منعطف

اما خودشم مونده چیکار کنه بین اعتقاداتی ک باهاشون بزرگ شده و منی که دارم از ی دنیای جدید باهاش حرف میزنم 

زیر حرفاش نزده اما میخواد از من ی ادم مناسب افکار خودش درست کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای اعصابم خورد میشه از دست خانواده ها 

پسره میاد خواستگاری ما اینجوریم بلید به فرض مثال جادر بپوشی 

خانواده دختر ،بپوش حالا مگه چی میشه 😑

یعنی تو خودتو تغییر بده که ی آدم بپذیره خب من تغییر دادم آیا پذیرفتم آیا از درون حالم بد نمیشه جون دیگ اونطوری که خودم میخوام نیستم

خانواده خیلی تاثیر گذار خیلی اگر اثر پذیره و بقیه روش اثرگذارن بدترع

تمام حرفاش دیکته شده از برادراشه متاسفانه و من بهش هرچقد میخام اینو بفهمونم نمیفهمه و هرجا ک میفهمه میگه خب جز دستور خدا ک حرفی نمیزنن

تمام حرفاش دیکته شده از برادراشه متاسفانه و من بهش هرچقد میخام اینو بفهمونم نمیفهمه و هرجا ک میفهمه ...

بهشون بگو به فرض درست بگن یاحکم خدا من نمیپذیرم من اینم حرف اونا برا خودشون و همسرشون من و تو مهمیم باید تصمیم بگیریم کسی نمیتونه برا دیگران تصمیم بکیره

چجوری میشه شوهرا با خانوماشون بدخلقی میکنن مگه با عشق ازدواج نکردین؟ یا حتی سنتی باشه باید پسندیده ب ...

ده یازده سال پیش ازدواج کردیم اون موقع خوب بود از وقتی وضعش خوب شد خساستشو فهمیدم و وقتی ننش اومد نزدیکمون ذات خودشو نشون داد البته نود درصد تقصیر ننه و خواهرای عفریته و جادوگرشن .سه تاشون طلاق گرفتن گیر میدن تو ام طلاق بده تا همین حد کثیف و پست تن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک