2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن بعضی از پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 34 پست

چرا پدر مادرت هر روز همچین بحثی میکنن؟

کاملا درکش میکنم.

بزارین راحت باشه هرموقع دلش یجا گیر کرد خودش بهتون میگه.

سن ازدواجم بالا رفته  و مثل قدیم نیست که.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

همه همکاراش و همه کسایی که دور و برشن همشون متاهلن ،خود من یا هر کس که تو این سایتیمم وقتی تاپیکای خ ...

انشاع الله هر چی مصلحتشه خدا براش رقم بزنه🤲

همیشه دوطرف مقصرن حتی شده ۹۹در ۱

البته خیانت توجیه پذیر نیست 

دوم که همه دنیا که این سایت نیست

تازه اونایی که زندگیشون خوبه که نمیان جااار بزنن

🧔اقا هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا پدر مادرت هر روز همچین بحثی میکنن؟کاملا درکش میکنم.بزارین راحت باشه هرموقع دلش یجا گیر کرد خودش ...

چمیدونم ،به حرف منم گوش نمیدن که بگم اصرار نکنین ،منم از جهت دلسوزی اینجا گفتم وگرنه به خودش اصلا هیچی نگفتم تا حالا

خب برادرتون توی همون منطقه و جامعس قطعا این متوجه هست . شاید برنامه یا هدف دیگه ای داره

حتما نمیدونم والا ،چیزایی که به زبون میاره که اصلا منطقی نیست امیداورم تو ذهنش برنامه ای داشته باشه که عمرش هدر ندره الکی و بعد پشیمونی بمونه 

ازدواج به زندگی ادم هدف میده میتونه موفقتر بشه ولی متوجه نیست و فکر میکنه دخترا پولاشو به باد میدن😐 ...

وای اگه قراره از اون شوهر خسیسا بشه دختر مردم اذیت بشه همون بهتر ازدواج نکنه دختر

عزیز دلم غصه شو نخور مردا بخوان زن بگیرن تو هر سنی براشون کیس پیدا میشه

هنوز کسی که دلشو بلرزونه ندیده اگه عاشق بشه قطعا اقدام میکنه ولی با این سابقه درخشان روابط متاهلی والا که منم اصلا دوست ندارم تن به ازدواج بدم و اعصابم که تو مجردی راحته رو به چوخ بدم 

خانم کی گفته ما مرد ها عقلمون دیرتر از سنمون میره بالا

طرف دوازده سالشه میگه زن نمیگیرم 

چون دیدن توی اطراف خیانت وجود داره،خودشون رابطه رو تجربه کردن

نه همه ی دخترا 

میگم بازم نه همه ی دختر ها تعدادیشون اوایل خوبن بعد که ازدواج میکنی طلاق میگیرن مهریه رو هم تا آخر میگیرن 

مرد ها ریسک همچین کاری رو دیگه نمیکنن

شما فکر کن برادرتون با یکی از این ها ازدواج کنه خب بعدش باید همین چیزایی که داره رو بده تا زندان نره

منطقی فکر کنید یکم

کسی رو هم اگر پیدا کنه باید کامل راجبش اعتماد به دست بیاره تا این اتفاق نیوفته

هنوز کسی که دلشو بلرزونه ندیده اگه عاشق بشه قطعا اقدام میکنه ولی با این سابقه درخشان روابط متاهلی وا ...

والا خونه پدر مادرمونم گل و بلبل نیست حداقل تو ازدواج با یه کسی که خوبه خونه خودتو داری و راحتر زندگی میکنی😬😬

والا خونه پدر مادرمونم گل و بلبل نیست حداقل تو ازدواج با یه کسی که خوبه خونه خودتو داری و راحتر زندگ ...

اره درست میگی ولی حداقل اعصاب خوردی قوم شوهر و خیانت و بی محلیاش نیست🤣

یه مقدار منطقیه آدم بترسه. خصوصا با این وضعیت ازدواجهای الان که طلاق زیاد شده. خانمها مثل گذشته پای زندگی نمیمونن و راحت بحث طلاق رو پیش میکشن.

یه آشنایی سه سالی بود که هروقت من رو میدید اصرار میکرد که ازدواج کن، سر و سامون بگیر. میگفت سنت بره بالا ازدواجت سخت میشه. امروز شنیدم خانمش داره ازش جدا میشه. یه پسربچه هم دارن.

خانم کی گفته ما مرد ها عقلمون دیرتر از سنمون میره بالاطرف دوازده سالشه میگه زن نمیگیرم چون دیدن توی ...

مگه من میگم الا بختکی بره با یکی ازدواج کنه ،معلومه که هم دختر هم پسر باید برا ازدواج مو رو از ماست بکشن بیرون و مورد اعتماد ترین ادما رو انتخاب کنن ،بعد شما هم انگار دیدتون خرابه همش هم تحت تاثیر جامعه و اینستا و اطرافیانه وگرنه از بین ۱۰تا دختر شاید ۲تا ادم بتیغ پیدا بشه