2777
2789
عنوان

یه خونه پیش فروش خریدم

397 بازدید | 23 پست

پایانکار هنوز نداره در نتیجه سند هنوز صادر نشده. فقط قولنامه املاکی نوشتیم و من 80 درصد پول رو دادم، باقیش برای سند. چکام هم پاس شدن و پول رفته به حساب فروشنده. امکانش هست به کسی بفروشه اینو باز؟ 

یا نه دیگه نگران نباشم؟ البته یه چک ازش دارم به عنوان ضمانت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه سندش ده سال طول بکشه تا بیاد خونه خریدن پیش فروشی خیلی اشتباهه

وای خاله م الان به همین مشکل خورده دقیقا پنج شش ساله لنگ سنده کسی که ساخته اضافه ساخت زده باید جریمه بده حتی اینا دوسه بار خودشون پول ریختن برای کمک به جریمه های این یارو اما خبری از سند نیست که نیست

آپارتمانو گذاشته برا فروش هیچکس نمیخره یکی دوتایی مشتری هم که داشته متری ۸-۷ میلیون زیر قیمت اصلی خواستن بردارن

وای خاله م الان به همین مشکل خورده دقیقا پنج شش ساله لنگ سنده کسی که ساخته اضافه ساخت زده باید جریمه ...

دقیقا میدونم چه بلایی سر آدم میاد آخرش هم طرف فرار کنه دستش به هیچ جا بند نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو