2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن بعضی از پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست
مگه من میگم الا بختکی بره با یکی ازدواج کنه ،معلومه که هم دختر هم پسر باید برا ازدواج مو رو از ماست ...

نه من راجبم نظر خانم ها بد نیست 

من میگم خودم ازدواج میکنم ولی به زمانش با آدم مناسبش ربطی به اینستا و.... نداره

برادرتون حتما شخصی رو ندارن فعلا پیدا کنن خودشون ازدواج میکنن نگران نباشید

وگرنه کی از تشکیل خانواده بدش میاد

نه من راجبم نظر خانم ها بد نیست من میگم خودم ازدواج میکنم ولی به زمانش با آدم مناسبش ربطی به اینستا ...

درسته ،توکل به خدا ان شاء الله هم شما هم برادر من هم همه جوونا دخترا و پسرا همه با ادم درست زندگیشون آشنا بشن و خوشبخت بشن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مقدار منطقیه آدم بترسه. خصوصا با این وضعیت ازدواجهای الان که طلاق زیاد شده. خانمها مثل گذشته پای ...

اینجوریام نیست طلاق کهدبه همین راحتی نیست کی دوست داره زندگیشو به خاطر هیچ و پوچ بکشونه به پله های دادگاه خانواده ،اون آشنای شما هم حتما یه موردی تو زندگیشون بوده که هیچجوره نمیشده با هم کنار بیان وگرنه الان دختر دایی من یه پسر ۱۸ساله هم داره شوهرش راننده کامیونه عاشقانه هم ازدواج کردن اینهمه سالی که ازدواج کردن شاید ۲۰بار با هم به اختلاف خوردن اعتیادی که باعث به خطر افتادن جون دختر داییم میشد (میگفت یوقتا میاد بی دلیل یهو به گردنم میچسبه و میخواد خفم کنه و یوقتا قربون صدقه و مهربونی)خیانتای پی در پی و هزارتا مشکل دیگه ولی با این باز هم داره باهاش زندگی میکنه ولی دیگه الان نگاهش کنی فکر میکنی دختر دایی ۴۰سالم با مادر ۶۰سالش هم سن همن بلکه مادرش جونتر هم باشه .

قدیما با این مشکلات حتی شده به قیمت جونشون زندگی میکردن حتی شده هوو هم ببارن پیشش زندگی کنه باز هم زندگی میکردن ولی الان دیگه هیچ کس این خفتو قبول نمیکنه 

یه مقدار منطقیه آدم بترسه. خصوصا با این وضعیت ازدواجهای الان که طلاق زیاد شده. خانمها مثل گذشته پای ...

یکی از آشناهای دورمون مرده پارانوئید هست و سه تا بچه هم داره ،زنش با هزار جور بدبختی با این آقا زندگی کرد همه کتک ها و حبس ها و محدودیت های خیلی شدید و خساست خیلی زیاد و همه اینا را تحمل کرد ،ولی الان دیگه هیچ کس نمیتونه اینهمه مشکلات رو تحمل کنه .

ولی با اینحال قبول دارم که بعضیا بخاطر مسائل اقتصادی زود طلاق میگیرن .

مهریه هم یه نوع بدهی هست اول ازدواج باید صادقانه چیزی که میتونن بدن رو تعین کنن ،حالا چه در حال حاضر چه در اینده اگر جنمشو تو خودشون ببینن