2777
2789
عنوان

خانما واقعا نفرین مادر میگیره کسی تجربشو داره بگه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست
شاید امتحان الهی باشه.مگه تو مادرت رد آزار دادی که نفرین جدی کنه؟

آخه چه ازاری مثلا؟ نمیدونم واقعا. خب غصه و مشکل داشتم که برام حل کرده غصه خورده برام چ میدونم بی اعصاب بودم بعضی وقتا اما آزار ب اون معنا نه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط که طعنه نبودهبا ابرو و زندگیتم گفتی که بازی کردهدرسته مادر مقام خیلی بالایی داره ولی عدالت ...

میگه چون تو منو پیش شوهرت بی شخصیت کردی برا همین دارم آبروتو میبرم. بعد منظورش چیه؟ من سر عقد گفتم با توکل ب خدا بله میگه من بی شخصیت شدم پس منم پیش همه بی شخصیتت میکنم اما بخدا من بی منظور اونجور بله گفتم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
اینکه مادرت عجیب قریب شکی درش نیست فقط تا جایی که میتونی تحملش کن متوجه نشدم الان خونه خودتی یا خونه ...

عقدم متاسفانه شرایط جور نمیشه برم خونه خودم ۱ ساله منتظر وام ازدواجیم نمیدن. اینم همش میگه برو دیگ پس کی میری ب همسرم گف بردار ببرش من دیگ نمیخوام نگهش دارم

خوب عزیزم گفته پدر مادرتون پیر شدن از کار افتاده شدن نتونستن مثلا خودشونو خیس نکنن نگین خاک تو سرت ن ...

واقعا کاش مادر خوبی بود تا مارو بدبخت نمیکرد. مادر پدر بد در هر صورت زندگی بچه رو نابود میکنن هم زندگی هم آخرت

عقدم متاسفانه شرایط جور نمیشه برم خونه خودم ۱ ساله منتظر وام ازدواجیم نمیدن. اینم همش میگه برو دیگ پ ...

پس تحمل کن دیگه نمیدونم اهل کجایی ولی نهایتش چندماه دیکه میری راحت میشی 

بعدش میشه کاریش کرد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

واقعا کاش مادر خوبی بود تا مارو بدبخت نمیکرد. مادر پدر بد در هر صورت زندگی بچه رو نابود میکنن هم زند ...

اره واقعا به خدا من دختر بدی نیستم اما دیوونس حالیش نیست تو خیابون چند بار ابرومو‌ برد منی که از گریه جلوی بقبه متنفرم جلوی یه جمع بزرگ گریه کردم 

من شنیدم عاق فرزند هم داریم

من دلم نمیاد نفرینش کنم حتی وقتی خوابه نگاهش میکنم دلم براش میسوزه اما خیلی در حقم ظلم کرد بهترین روزامو خراب کرد درسته مشکل روانی داره اما ی ذره میتونس خودشو کنترل کنه کمتر اسیب بزنه

پس تحمل کن دیگه نمیدونم اهل کجایی ولی نهایتش چندماه دیکه میری راحت میشی بعدش میشه کاریش کرد

توروخدا دعا کنید جور شه برم چون روحم داره آسیب میبینه و بالطبع رو زندگیمم تاثیر میزاره

من دلم نمیاد نفرینش کنم حتی وقتی خوابه نگاهش میکنم دلم براش میسوزه اما خیلی در حقم ظلم کرد بهترین رو ...

من که نفرین میکنم حتی به مردنش فکر میکنم خوشحال میشم منو خیلی ازار داد امسال

اره واقعا به خدا من دختر بدی نیستم اما دیوونس حالیش نیست تو خیابون چند بار ابرومو‌ برد منی که از گری ...

منمممممم. تو بچگیام میمو پیش دوستام تف مینداخت تو صورتم. یا تهدید میکرد میام مدرست پیش معلمات آبروتو میبرم میگف اذیت میکنی اخه بچه ۷ ساله خب اذیت میکنه حالا من اروم بودم. بزرگم شدم پیش خونواده همسرم و همسرم ابرومو برد. منم یهو پیش اونا بغض کردم گریه کردم بااینکه دوس نداشتم گریمو ببینن

من که نفرین میکنم حتی به مردنش فکر میکنم خوشحال میشم منو خیلی ازار داد امسال

میدونم روزی ک بمیره خیلی دلم براش میسوزه و گریه میکنم😭😭😭😭😭

توروخدا دعا کنید جور شه برم چون روحم داره آسیب میبینه و بالطبع رو زندگیمم تاثیر میزاره

انشالله به زودی می‌رید سرخانه زندگی خودتون 

واجبات انجام بدین 

محرمات ترک کنید 

دعای یستشیر هر شب بخوانید

دعای مشلول هم بخوانید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

انشالله به زودی می‌رید سرخانه زندگی خودتون واجبات انجام بدین محرمات ترک کنید دعای یستشیر هر شب بخوان ...

همه این کارارو میکنم از بس چله و نذر گرفتم خسته شدم اما هیچی ب هیچی