2777
2789

سلام

خانما من خیلی ذهنم درگیره متاسفانه مادر خوبی نداشتم خیلی ظلم کرده در حقم البته خواسته یا ناخواستشو نمیدونم اما نفرین هم زیاااااد میکنه. کلا برام مثل مادرشوهره تا مادر. دلش میخواست تو زندگی متاهلیم دخالت کنه نذاشتم منو پیش خونواده شوهر خراب کرد. الان میشینه غیبتمو پیش فامیل و همسایه میکنه. دیگه طعنه و تیکه و فحش و... مثلا ۵ صبح بیدار میشه بالاسرم تلویزیون روشن میکنه با صدای بلند که نتونم بخوابم. یا نصفه شب که بیدار شه ازعمد سروصدا میکنه که منم بیدار شم. روز عقدم دعوا انداخت با چشم گریون رفتم محضر. حتی میگف از خونه من برو بیرون. پیش دومادمون آبرومو برد راز هایی که پیشش داشتم لو داد چیزایی که پای آبروم وسط بود.خب منم ی مدت سکوت کردم اما بعد جوابشو دادم فحش میداد فحش میدادم نفرین میکرد نفرین میکردم به پدرم که فوت شده فحش میداد به پدرش فحش میدادم.خلاصه تو یه جا خوندم میگف حتی اگر پدر مادر بهت ظلم کنن بهشون با اخم نگاه کنی چنان تو زندگی بدبخت میشی که دست به طلا بزنی خاک میشه کارای عادیت پیش نمیره چیزایی که برای بقیه مثل آب خوردنه برای تو میشه مشگل.الان زندگیم خیلی پیچیدس خیلی کلافه ام. کارام پیش نمیره همیشه کارام سخت انجام میشه. خودش همیشه میگه ایشالله به چه کنم بیوفتی.اخه پس چیکار کنم؟ اخه پس با مادر ظالم چجور باید رفتار کرد ؟؟؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

شنیدم فقططططط نفرین پدر میگیره.

مال مادر نمیگیره بخاطر مهر مادریش و شیری که تو بچگی داده.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اگر ظلمی نکرده باشید نفرین مادر به خودش برمیگرده 

چیزای که تعریف کردین مادر شما ظالم است و شما میتونید نفرینش کنید ولی این دلیل نمیشه احترامش نداشته باشید 

باید بهش بی احترامی نکنید 

ولی نفرینش به خودش برمیگرده

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

نه دعا تاثیر داره نه نفرینروزگار خودش میچرخه هرجور ک دلش بخوادانشالا بری سر زندگی ات راحت بشی

شاید باورتون نشه حتی سر خونه زندگیم رفتن هم جور نمیشه خیلی عجیبه ی وام ازدواج چیه؟ اونم جور نمیشه اینقدر نذر کردم هیچی ب هیچی

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
شنیدم فقططططط نفرین پدر میگیره.مال مادر نمیگیره بخاطر مهر مادریش و شیری که تو بچگی داده.

آخه پس چرا اینقدر مستاصلم؟؟؟؟همیشه گرفتارمااااا حتی تو بهترین روزام گرفتارم

اتفاقا من شنیدم نفرین مادر نمیگیرهو اینکه وقتی داره ظلم میکنه بهت دیگه از نفرینش اصلا نترس. ببخشید و ...

اخه شاید باید من سکوت میکردم😔شاید اینم عذاب من بوده که خدا برام قرار داده باید بیشتر تحمل میکردم. از دست طعنه هاش خسته شدم

آخه پس چرا اینقدر مستاصلم؟؟؟؟همیشه گرفتارمااااا حتی تو بهترین روزام گرفتارم

شاید امتحان الهی باشه.

مگه تو مادرت رد آزار دادی که نفرین جدی کنه؟

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

اخه شاید باید من سکوت میکردم😔شاید اینم عذاب من بوده که خدا برام قرار داده باید بیشتر تحمل میکردم. ا ...

عزیزم فقط که طعنه نبوده

با ابرو و زندگیتم گفتی که بازی کرده

درسته مادر مقام خیلی بالایی داره ولی عدالت خدا اینجوری نیس که چون مادره هرکار باهات بکنه عیب نداره و تازه نفرینشم دامنتو بگیره. 

شما اگر ظلمی نکرده باشید نفرین مادر به خودش برمیگرده چیزای که تعریف کردین مادر شما ظالم است و شما می ...

دیگه نتونستم دهن ببندم نتووووونستم. مثلا فرض کنید فیلم نگاه میکرد طبق موضوع فیلم ب من طعنه میزد یعنی منظورم فیلمه ها ولی منظورش من بودم. تحمل طعنه خیلی سخته آدم جیگرش آتیش میگیره😔اما گاهی میگم شاید واقعا حق بااونه من دارم از سمت خودم به ماجرا نگاه میکنم.نمیدونم واقعا حق باکیه😔مثلا یه مثال بزنم سر عقد من گفتم با توکل به خدا بله. اینو کرد بهونه گف منو بی شخصیت کردی پیش همه برای همین منم زنگ زدم پیش پدر شوهرت بی شخصیتت کردم🥲 چون پدر شوهرم برام احترام قائل بود میخواس خرابم کنه.گاهی میگم یعنی داره حسادت میکنه؟ بعد میگم دیوونه نشو مگه میشه اخه ب بچش حسادت کنه

نه عزیزم خدا ظالم نیست که نفرین نا حق بگیره اینام چرنده همش مادر پدر که خدا نیستن نمیدونم کی اینارو ...

آخه تو قرآنم گفته چ میدونم  اف هم نگید پس اینا چیه؟ 

دیگه نتونستم دهن ببندم نتووووونستم. مثلا فرض کنید فیلم نگاه میکرد طبق موضوع فیلم ب من طعنه میزد یعنی ...

اینکه مادرت عجیب قریب شکی درش نیست 

فقط تا جایی که میتونی تحملش کن 

متوجه نشدم الان خونه خودتی یا خونه مادرت؟ 

وقتی خونه خودتی کم برو خونشون تا خیلی اذیت نشی ولی قطع رحم نکنی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

آخه تو قرآنم گفته چ میدونم اف هم نگید پس اینا چیه؟

خوب عزیزم گفته پدر مادرتون پیر شدن از کار افتاده شدن نتونستن مثلا خودشونو خیس نکنن نگین خاک تو سرت نه که هر کاری کردن تحمل کنی