خانما من خیلی ذهنم درگیره متاسفانه مادر خوبی نداشتم خیلی ظلم کرده در حقم البته خواسته یا ناخواستشو نمیدونم اما نفرین هم زیاااااد میکنه. کلا برام مثل مادرشوهره تا مادر. دلش میخواست تو زندگی متاهلیم دخالت کنه نذاشتم منو پیش خونواده شوهر خراب کرد. الان میشینه غیبتمو پیش فامیل و همسایه میکنه. دیگه طعنه و تیکه و فحش و... مثلا ۵ صبح بیدار میشه بالاسرم تلویزیون روشن میکنه با صدای بلند که نتونم بخوابم. یا نصفه شب که بیدار شه ازعمد سروصدا میکنه که منم بیدار شم. روز عقدم دعوا انداخت با چشم گریون رفتم محضر. حتی میگف از خونه من برو بیرون. پیش دومادمون آبرومو برد راز هایی که پیشش داشتم لو داد چیزایی که پای آبروم وسط بود.خب منم ی مدت سکوت کردم اما بعد جوابشو دادم فحش میداد فحش میدادم نفرین میکرد نفرین میکردم به پدرم که فوت شده فحش میداد به پدرش فحش میدادم.خلاصه تو یه جا خوندم میگف حتی اگر پدر مادر بهت ظلم کنن بهشون با اخم نگاه کنی چنان تو زندگی بدبخت میشی که دست به طلا بزنی خاک میشه کارای عادیت پیش نمیره چیزایی که برای بقیه مثل آب خوردنه برای تو میشه مشگل.الان زندگیم خیلی پیچیدس خیلی کلافه ام. کارام پیش نمیره همیشه کارام سخت انجام میشه. خودش همیشه میگه ایشالله به چه کنم بیوفتی.اخه پس چیکار کنم؟ اخه پس با مادر ظالم چجور باید رفتار کرد ؟؟؟
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
مال مادر نمیگیره بخاطر مهر مادریش و شیری که تو بچگی داده.
به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آخه پس چرا اینقدر مستاصلم؟؟؟؟همیشه گرفتارمااااا حتی تو بهترین روزام گرفتارم
شاید امتحان الهی باشه.
مگه تو مادرت رد آزار دادی که نفرین جدی کنه؟
به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰
شما اگر ظلمی نکرده باشید نفرین مادر به خودش برمیگرده چیزای که تعریف کردین مادر شما ظالم است و شما می ...
دیگه نتونستم دهن ببندم نتووووونستم. مثلا فرض کنید فیلم نگاه میکرد طبق موضوع فیلم ب من طعنه میزد یعنی منظورم فیلمه ها ولی منظورش من بودم. تحمل طعنه خیلی سخته آدم جیگرش آتیش میگیره😔اما گاهی میگم شاید واقعا حق بااونه من دارم از سمت خودم به ماجرا نگاه میکنم.نمیدونم واقعا حق باکیه😔مثلا یه مثال بزنم سر عقد من گفتم با توکل به خدا بله. اینو کرد بهونه گف منو بی شخصیت کردی پیش همه برای همین منم زنگ زدم پیش پدر شوهرت بی شخصیتت کردم🥲 چون پدر شوهرم برام احترام قائل بود میخواس خرابم کنه.گاهی میگم یعنی داره حسادت میکنه؟ بعد میگم دیوونه نشو مگه میشه اخه ب بچش حسادت کنه
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم