2777
2789
عنوان

با نیاز ج ن سی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 72 پست
بنظر من یه خانوم برعکس مردا میتونه خودشو کنترل کنه

واقعا سخته آدم جلوی خودش بگیره من نماز میخونم روزه میگیرم حواس خودمو پرت میکنم ولی واقعا نیازه چیکارش کنم اصلا نمیخوام گناه کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا خصوصی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من تا همین ۱۶ سالگی خود ا..یی میکردم بعد امسال ترکش کردم. راحتت و ساده منی ک هرشب خود ار..یی میکردم

برای من که خیلی سخت بود ی چند باری انجام دادم واقعا کلی عوارض برام داشت ذهنم کلا مشغول میشد حس گناه هم میکردم ب سختی هم کنار گذاشتم 

واقعا سخته آدم جلوی خودش بگیره من نماز میخونم روزه میگیرم حواس خودمو پرت میکنم ولی واقعا نیازه چیکار ...

حرفت درسته ولی بایدبتونی خودت روکنترل کنی

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
مگه دیوونم با ۱۷ سال سن

خب پس چاره ایی جز تحمل نداری اگه بخوای تو سن بالا ازدواج کنی 

ضرر خود ارضایی بشدت بالاست

واینکه مورد خوب باشه چه اشکالی داره زود ازدواج کنی مثل دوتا رفیق میشید براهم نیازهاتم برطرف میشه بچه ام دیر میاری تا به درس ادامه بدی...

اونايي ك ميان ميگن گناهه يا …

قطعا حتي با وجود ازدواج تا حالا ارضا نشدن يا فقط براي اقايون اينو درست ميدونن

دختر خوب اينجا ب جواب نميرسي 

اگه ميتوني حتما ي جلسه با ي روانشناس صحبت كن 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
واقعا فقط نماز و بعد نماز خیلی صحبت کن با خدا بگو کمکم کن در مقابلش مقاومت کنممطمئن باش خدا کمکت میک ...

ب خدا انجام میدم ولی مخصوصا نزدیک پریود شدن خیلی نیاز دارم ببخشید دارم اینو میگم ولی فکر کنم خیلی باهام همدرد باشن

سوره لقمان بخون

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

ب خدا انجام میدم ولی مخصوصا نزدیک پریود شدن خیلی نیاز دارم ببخشید دارم اینو میگم ولی فکر کنم خیلی با ...

میدونم راهش خ.ا نیست اولش جالبه بعد فقط اعتباد حتی لذتم نداره دیگه 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب پس چاره ایی جز تحمل نداری اگه بخوای تو سن بالا ازدواج کنی ضرر خود ارضایی بشدت بالاستواینکه مورد خ ...

من ی مدت اونم مجازی با یکی بودم دیدم اصلا نمیتونم ادامه بدم با اینکه اصلا آدم بدی نبود هنوز زوده فکرم مشغول این چیزا بکنم