2777
2789
عنوان

مرد همسایه به مامانم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 160 پست
مرسی ک بفکر مایی خانم🌹نه نه من دیگه خرج نمیکنم تموم شد😂دربدر دنبالش میگردم معلوم نیست خابه مدرسس،د ...

خواهشمیکنم😂😂

عردس خانم تو مرحله گل چیدن گیر کرده حتما😃

اونور را نگاه کن.

خواهشمیکنم😂😂عردس خانم تو مرحله گل چیدن گیر کرده حتما😃

تو این خشکسالی گل کجا بود😂نرفته باشه بالای کوه گلهای وحشی تنهارو بچینه خدابیامرز همیشه چیزای تک و شیک میخاست خیلی حسود بود احساس میکنم افتاده ته دره🥺

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این خشکسالی گل کجا بود😂نرفته باشه بالای کوه گلهای وحشی تنهارو بچینه خدابیامرز همیشه چیزای تک و ش ...

این سناریو هارو بعدا براش تعریف کن و بعد منتظر پرتاب یک ماهیتابه باش🤣🤣🤣

اونور را نگاه کن.

طوری گفتی پیام داده ازش بعیده خانواده آبروداری هستن من منتظر پیام بالای ۱۸ بودم بابا شاید بنده خدا با یکی دیگه اشتباه گرفته شاید زنش با گوشی شوهرش پیام داده مگه نمی گی مومنید مومن باید تا ۷۰ مورد نیت خوب بکنه حالا این هفتاد تا رو کردی نیت بد اینه میخواسته از یه جا شروع کنه جواب ندید بره پی کارش

بفرما جلو ته صف مال خودمه
طوری گفتی پیام داده ازش بعیده خانواده آبروداری هستن من منتظر پیام بالای ۱۸ بودم بابا شاید بنده خدا ب ...

اخه قلب فرستاده من دعا میکنم همسرش بوده باشه نه خودش چون خیلی خوشبین بودیم بهشون