2777
2789
عنوان

مرد همسایه به مامانم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 148 پست
اره شاید نمی‌دونم چون نه هیزه نه سبک خیلی مغرور و سربه زیره تعجب کردیم اصن

اخه میدونی تلگرام مامان منو چند بار هک کردن اگه حضوری چیزی از مرده بعد این اتفاق ندیدید و بازم سنگبن بود مطمعن باش کسی هکش کرده خرابش کنه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
خب اینارو بیخیال چرا فحش نمیدی یا چرا نمیگی آقای فلانی مشکلی هست با خانومتون صحبت کنم

من یجوری نوشتم که به جا نیوردمش و اونم معرفی نکرد پس کرم داره اصلا نمی‌دونم چی به چیه یا زنشه که پیام میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونارو ول کن بزار قصاوت کنن محل نزاراهان به هر حال هر نوع معاشرتی رو من با همسایه نمیپسندم چون خودمم ...

اره هرکدومشونه کار اشتباهی کردن ما اهل این چیزا نیستیم با کسی کار نداریم اونا تا الان خیر خوبی شون به ما رسیده دیگه اونم نمی‌خوایم والا

مگه میشه به این راحتی هکش کنن

ببین راحت تر از چیزی که فکرشو بکنی خیلی راحت واتساپشم هک کردن حتی ما نمیدونستیم بعدا فهمیدیم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

خب ول کن خواهر من بلاکش کن کلا چرا دنبال جنجال میگردی 

همه مرد ها همینن باور کن سر به زیر مرد ها گاهی دلشون واسه زن ها دیگه میلرزه پس تعجب نکن هر چند ممکنه اون پیام اصلا از اون بنده خدا نبوده باشه و کار دختر یل خانمش باشه‌

به مادرت هم بگو سر سنگین رفتار کنه وقتی اون آقا رو دید

همین

ببین راحت تر از چیزی که فکرشو بکنی خیلی راحت واتساپشم هک کردن حتی ما نمیدونستیم بعدا فهمیدیم

الان نوشته میخوای پیام بدم یا نه منم بلاک کردم 😭😭😭😭😭 مامان من مذهبیه محجبه س با حیاس با اون چیکار داره آخه ای وای خداااا

خب ول کن خواهر من بلاکش کن کلا چرا دنبال جنجال میگردی همه مرد ها همینن باور کن سر به زیر مرد ها گاهی ...

دارم دق میکنم مامان بیچاره من خیلی با حیاس یه تار موش بیرون نبوده یبار بگو بخند نکرده با نامحرم چراااا به خودش همچین اجازه ای داده ؟؟ معلومه خودشه چون تایپش مثل تایپ آدمای پنجاه سالس نوشته میخوای پیام بدم یا نه منم بلاک کردم به قول شما میگم به مامانم تا سلام اصلااا نده ولی فقط نمی‌دونم به زنش بگیم یا نه 

پیامش مورد داره خانم

کلا شگردشون همینه سلام خوبین؟؟و.....

ولی بنظرم باید یدستی بزنی تا ببینی قصدش چیه ،هرچند ک قصدش معلومه الان جوری شده ک نگاه نمیکنن این خانم ،شوهر داره،نداره،مجرده یا هر چی فقط میخان دوست بشن باهاش ...

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

پیامش مورد داره خانمکلا شگردشون همینه سلام خوبین؟؟و.....ولی بنظرم باید یدستی بزنی تا ببینی قصدش چیه ...

عه وسیله‌ های خونه رو الان نخریااا بزا زنه خودش انتخاب کنه

اونور را نگاه کن.

عه وسیله‌ های خونه رو الان نخریااا بزا زنه خودش انتخاب کنه

وااای چقدر خندیدم 😂😂😂الان هر کی ندونه میگه چ ربطی داشت این حرفتون😅😅😅😅وسیله دیگه کنسل شد من خاستم بخرم گفت نخر از مد میفته فردا عروس خودش باید با چند برابر قیمت بخره😎😂

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

وااای چقدر خندیدم 😂😂😂الان هر کی ندونه میگه چ ربطی داشت این حرفتون😅😅😅😅وسیله دیگه کنسل شد من خا ...

خیلی ضروری بود باید میگفتم🤣

اره باید خرج کنی🤣🤡

اونور را نگاه کن.